Μαχλάς: «Είμαστε έτοιμοι ότι και αν γίνει»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Με δηλώσεις του ο Νίκος Μαχλάς τόνισε ότι ο ΟΦΗ είναι πανέτοιμος ακόμα και στο ενδεχόμενο διεξαγωγής των πλέι – οφ τονίζοντας ότι ο σύλλογος έχει ενημερώσει για την παραίτηση της προσφυγής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Μαχλά στο Sportaction:

Για την ανακοίνωση της ΕΠΟ με την οποία δίνει 48 ώρες προθεσμία για να αποσύρει ο ΟΦΗ τα ασφαλιστικά μέτρα: «Εμείς είχαμε στείλει μία ώρα πριν την ανακοίνωση στην ΕΠΟ με φαξ, έγγραφο υπογεγραμμένο από εμένα στο οποίο αναφέραμε ότι θα αποσύρουμε τα μέτρα, απλά δεν είχε ολοκληρωθεί και τυπικά η υπόθεση γιατί οι δικηγόροι μας ήταν εκτός Αθηνών για προσωπικές τους υποθέσεις. Είχαμε ενημερώσει ότι το θέμα ήταν τυπικό. Κακώς εξέδωσαν την ανακοίνωση».

Για το τι θα κάνουν από εδώ και πέρα οι Κρητικοί: «Μα δεν υπάρχει κάτι. Το θέμα είναι τυπικό. Θα τα αποσύραμε έτσι και αλλιώς, το είχαμε πει. Ήδη ξεκινήσαμε από σήμερα (13/7) τις διαδικασίες και αύριο θα έχουν ολοκληρωθεί».

Για την διεξαγωγή των play off που επιθυμεί η ΕΠΟ να διεξαχθούν κανονικά: «Όποια απόφαση να πάρει και η ΕΠΟ θα την δεχτούμε. Πάντως αυτό είναι λανθασμένο. Οι πιο πολλές ομάδες δεν έχουν τα ρόστερ που είχαν πλέον. Έχει περάσει η προθεσμία που υπήρχε. Εμείς πάντως είμαστε έτοιμη για ότι και να γίνει. Εμείς έχουμε και ένα ρόστερ μεγάλο και δεν θα έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα, όσο οι υπόλοιπες ομάδες. Εγώ πάντως δεν συμφωνώ με αυτό που άκουσα πως θέλουν να τα κάνουν στην Αθήνα. Οι ομάδες έχουν γήπεδα και πρέπει να γίνουν εκεί. Δεν είναι μία ξεπέτα αυτοί οι αγώνες. Κρίνεται η ιστορία των ομάδων».

Για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Άποψη μου είναι πως πρέπει να αργήσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να παρθούν κάποιες αποφάσεις. Είναι ευκαιρία να «καθαρίσει» το ποδόσφαιρο. Αν δεν γίνει τώρα δεν θα γίνει ποτέ. Πρέπει να πάρουμε σωστές αποφάσεις για το μέλλον. Πολλές ομάδες θα έχουν πρόβλημα με την οικονομική κρίση. Ή τώρα ή ποτέ».