Αποβλήθηκαν τα Τρίκαλα από το πρωτάθλημα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε αποβολή της ομάδας των Τρικάλων από το πρωτάθλημα προχώρησε η Football League καθώς η πειθαρχική επιτροπή έκρινε ότι είναι πλαστή η εγγυητική επιταγή που είχε παραδοθεί στην ΕΕΑ από την Θεσσαλική ΠΑΕ! Η απόφαση της διοργανώτριας αρχής μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη καθώς δεν αποδείχθηκε από πουθενά ότι η εγγυητική επιταγή των Τρικάλων ήταν νομότυπη.

Κατά συνέπεια τα Τρίκαλα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι – οφ ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη της υπόθεσης αφού εφόσον υπάρξει οριστικό τέλος τότε θα μπορεί η Football League να ορίσει πλέι – οφ…Τα Τρίκαλα πάντως δεν υποβιβάζονται στην Football League 2

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League

Eπιβάλλει στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ τις πειθαρχικές ποινές α)την αποβολή της από το Πρωτάθλημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και ως εκ τούτου αυτή δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες κατάταξης και β) την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ και κατά τα ¾ αυτής σαράντα πέντε (45.000) ευρώ.

Επιβάλλει στον Ν. ΓΑΛΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ τις πειθαρχικές ποινές α) της απαγόρευσης εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για χρονική περίοδο δώδεκα (12) μηνών και β) την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ και κατά τα ¾ αυτής δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ .

Επιβάλλει στον Ε. ΠΛΕΞΙΔΑ τις πειθαρχικές ποινές α)του αποκλεισμού των έξι (6) αγώνων και β) την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ και κατά τα ¾ αυτής δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ.(Απόφαση Ε.Ε.Α. για πλαστή εγγυητική επιστολή)