«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday: Toυς έβαλε φρένο

Ενα αρνητικό αποτέλεσμα, το οποίο ήρθε μετά από μια καλή περίοδο για τον ΟΦΗ, καθότι προερχόταν από δύο νίκες στο πρωτάθλημα (Απόλλων Σμύρνης, Καλλονή). Συν τοις άλλοις, είχε αναδειχθεί τόσο η ομάδα που έδειξε σημάδια βελτίωσης όσο κι η δουλειά του Σα Πίντο.
Πλέον, στον ΟΦΗ καλούνται να ανασυνταχθούν και να κοιτάξουν το δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 0 Δασκάλα κης (φωτό) δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Εχασε κι ο ίδιος την ευκαιρία να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Τέλος, ερωτηματικά εξακολουθούν να αιωρούνται γύρω από τον Γκαλέτι. 0 Σα Πίντο τον είχε στην αποστολή, αλλά δεν τον χρησψοποίησε. Τη στιγμή, μάλιστα, που δεν έκανε καν τρίτη αλλαγή στο παιχνίδι.

GOAL:«Πάγωσε» το θέμα επέκτασης του συμβολαίου του Αλέξανδρου Περογαμβράκη με τον ΟΦΗ
«Πάγωσε» το θέμα επέκτασης του συμβολαίου του Αλέξανδρου Περογαμβράκη με τον ΟΦΗ. Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στις πρώτες επαφές των δύο πλευρών και το ζήτημα παραμένει σε εκκρεμότητα. 0 25 xpovos επιθετικός πάντως -που το τρέχον διάστημα είναι στα… Pits με διάστρεμμα 2ου βαθμού φέρεται να έχει στείλει μήνυμα στη διοίκηση του ηρακλειώτικου συλλόγου ότι δεν θα λάβει κάποια απόφαση για το μέλλον του (καθότι από Γενάρη μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του εν όψει καλοκαιριού) πριν από την κατάληξη των συζητήσεων με τον ΟΦΗ.
Σημεία-κλειδιά πέρα από τη βελτίωση των αποδοχών είναι η χρονική διάρκεια και το ύψος της ρήτρας αποδέσμευσης.
ΦΩΣ:Στροφή στο πρωτάθλημα ο ΟΦΗ
Στον ΟΦΗ δεν στάθηκαν για πολύ στο χαμένο ματς από την Καλλονή για το Κύπελλο και η προσοχή τους έχει στραφεί στη μεθαυριανή αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.
Πάντως γενική πεποίθηση στο ηρακλειώτικο συγκρότημα είναι πως αν υπήρχαν εναλλακτικές στον προχθεσινό αγώνα με την ΑΕΛΚ, ενδεχομένως τα δεδομένα να ήταν διαφορετικά. Ο Σα Πιντο αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει παίκτες που είχαν παίξει και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τους νησιώτες, με αποτέλεσμα να υπάρξει κόπωση. Για παράδειγμα, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μακρής, Κάλαϊτζιτς και Κουτσιανικούλης δεν έχουν πάρει ανάσες. Είναι και οι τραυματισμοί των Φραγκουλάκη, Περογαμβράκη και Λαμπρόπουλου, σε συνδυασμό με τους Νιμανί και Σβασίγια που έχουν τεθεί στο περιθώριο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλές επιλογές.
Ο Μπούρμπος έβγαλε το ματς αφού πρώτα έκανε ένεση. Είχε νιώσει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά έσφιξε τα δόντια και έπαιξε. Μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα βρεθεί σήμερα και αύριο, ενόψει του αγώνα με τους Περιστεριώτες. Στον ΟΦΗ γνωρί- .
ζουν ότι ο Ατρόμητος είναι το φαβορί στο μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν τα όπλα. Στη Σούπερ Λίγκα, άλλωστε, προέρχονται από «δύο στα δύο» και στοχεύουν να έχουν βαθμολογικά οφέλη για τρίτο σερί ματς.
Στη χθεσινή προπόνηση όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο προχθεσινό παιχνίδι έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Δεν πήραν μέρος οι τραυματίες Λαμπρόπουλος, Φραγκουλάκης και Περογαμβράκης που συνέχισαν τη βεραπάα τους.
Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα το πρωί στις 10 στο ΒΑΚ.
Σήμερα στις 12.15 μ.μ. θα γίνει στο ΒΑΚ η βράβευση του Παπάζογλου για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της προηγούμενης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η βράβευση θα γίνει από ένα εκ των διαφημιζόμενων της ΠΑΕ που θέλει με τον τρόπο αυτό να ευχαριστήσει τις εταιρείες που βοηθούν στη φετινή προσπάθεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook