Το ευχαριστώ της διοίκησης προς τον κόσμο του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρά το γεγονός ότι είχε αποφασιστεί αύξηση των τιμών στα εισιτήρια διαρκείας, η διοίκηση του ΟΦΗ αφουγκραζόμενη την οικονομική κατάσταση που επικρατεί διατήρησε σχεδόν τις ίδιες τιμές σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.

Η παραπάνω απόφαση όπως και οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας πάρθηκαν στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ το βράδυ της Δευτέρας και άπαντες συμφώνησαν ότι η πολιτική που χρειάζεται να ακολουθηθεί πρέπει να είναι ανάλογη με τις συνθήκες που επικρατούν στην πόλη μας. Σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, η αύξηση που αποφασίστηκε είναι ελάχιστη σε σύγκριση με το γεγονός ότι πλέον ο ΟΦΗ θα αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ και όχι στο… «σάπιο» πρωτάθλημα της Football League.

Παράλληλα, αποφασίστηκε ότι θα υπάρξει μια έκπτωση για όσους αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας μέχρι τις 10 Αυγούστου ενώ για τους περσινούς κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρξει ένα χρονικό διάστημα περίπου 10 ημερών προκειμένου να διατηρήσουν την θέση τους στο «Γεντί Κουλέ». Τα εισιτήρια διαρκείας αναμένεται να κυκλοφορήσουν την Πέμπτη 21 Ιουλίου.

Η διαφορετική πολιτική από αυτή που αρχικά είχε γίνει γνωστή, ακολουθείται από την ΠΑΕ ΟΦΗ ως ένα ευχαριστώ από την πλευρά της διοίκησης προς τον κόσμο που τα τελευταία δύο χρόνια έχει δώσει αρκετά χρήματα προκειμένου να στηρίξη την αγαπημένη του ομάδα.

Αναλυτικά οι τιμές (το πρώτο μέρος αφορά όσους πάρουν διαρκείας μέχρι τις 10 Αυγούστου)

Θύρα 1
100/150

Θύρα 4
120/170

Θύρα 8
250/300

Θύρες 2 – 3
300/350

Θύρα 7
350/400

Θύρα 9
350/400

Δείτε και τις περσινές τιμές κάνοντας την σύγκριση

Θύρα 9 – VIP Δερμάτινα καθίσματα
600/700

Θύρα 1
50

Θύρες 4 και 5
120 ευρώ

Θύρα 8

250 ευρώ

Θύρες 2 και 3
250

Θύρα 7

350

VIP Πάνω Διάζωμα

600

VIP Kάτω Διάζωμα

350

Ανακοινώθηκαν και επίσημα οι τιμές
Λίγη ώρα αργότερα, ανακοινώθηκαν και επίσημα από την ιστοσελίδα του ΟΦΗ οι παραπάνω τιμές. Παράλληλα, έγιναν γνωστές και οι κατηγορίες με βάση τις οποίες χωρίζονται σε κατηγορίες τα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς και τις τιμές των αγώνων που θα ισχύσουν ανά θύρα στα εκδοτήρια. Οι τιμές χωρίζονται σε δυο περιόδους και θα είναι οι εξής:
Οι τιμές στα εκδοτήρια ανά αγώνα και ανά θύρα (με βάση τον προγραμματισμό για τη Σούπερ Λίγκα) κυμαίνονται ως εξής:

Θύρες
Θ1, Θ 4-5, Θ 2-3, Θ8, Θ7

Αντίπαλοι

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός

€25, €25, €35, €30, €40

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Εργοτέλης
€20, €20, €30, €25, €35

Υπόλοιπες ομάδες
€10, €15, €25, €20, €30

Η διάθεση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 21 Ιουλίου, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ στο γήπεδο της ομάδας. Για τους περσινούς κατόχους δίνεται προθεσμία ως την 1η Αυγούστου, προκειμένου να κρατήσουν τη θέση τους, αν το επιθυμούν. Κρατήσεις θέσεων έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται στο τηλέφωνο 2810254674. Σε όλες τις θύρες και για όλες τις τιμές υπάρχει δυνατότητα έξι άτοκων δόσεων με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη οικονομική βοήθεια του κόσμου της ομάδας την τελευταία περίοδο αλλά και την ευρύτερη οικονομική κατάσταση που επικρατεί, αποφάσισε να διατηρήσει τις τιμές στα περσινά επίπεδα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, αν και ο φετινός προγραμματισμός γίνεται για τη μεγαλύτερη κατηγορία. Η διάκριση των τιμών σε δυο περιόδους θα τηρηθεί αυστηρά και γίνεται για να δοθεί κίνητρο στο φίλαθλο για άμεση αγορά εισιτηρίου διαρκείας, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες της εταιρίας τις επόμενες εβδομάδες και να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός της ομάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες, στα γραφεία της ομάδας στο κεντρικό γήπεδο, στο τηλέφωνο 2810254674 και στο marketing@ofifc.gr.