Καμπάνταης: «Η απόφαση για τα πλέι – οφ είναι γελοία»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του ο Λεωνίδας Καμπάνταης χαρακτήρισε «γελοία» την απόφαση για την διεξαγωγή των πλέι – οφ ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην δώσει το παρόν στην σημερινή πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM:

Ο Καμπάνταης, που έχει μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ, αλλά θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Ηράκλειο, είπε αρχικά: «Τα συμβόλαιά μας, όχι μόνο το δικό μου, έληγαν στις 30 Ιουνίου. Εσείς μου λέτε, τώρα, ότι δόθηκε παράταση στα συμβόλαια! Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από κανέναν».

Όσον αφορά το ποδόσφαιρό μας, τόνισε: «Ο κ. Δώνης βιάστηκε να χαρακτηρίσει το ποδόσφαιρό μας μετά τον τελικό του Κυπέλλου… Έπρεπε να περιμένει, να το χαρακτηρίσει τώρα! Η απόφαση είναι γελοία, δεν μας σέβονται. Και οι αγώνες αυτοί δεν είναι… φιλικά, είναι για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα! Παίζουν με τη δουλειά μας, παίζουν με τον ιδρώτα μας… παίζουν μαζί μας».

Για την απόφαση να γίνουν όλα τα ματς στην Αθήνα, δήλωσε: «Δεν μπορώ να το καταλάβω… Εφόσον υπάρχουν φυσικές έδρες, γιατί να μαζευτούμε στην Αθήνα;».

Για την πιθανότητα ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, σημείωσε: «Είχαμε μία κουβέντα για ανανέωση με τον κ. Μαχλά, αλλά για τη νέα σεζόν, όχι για τα πλέι οφ! Τον ρώτησα, βέβαια, κάνοντας… χαβαλέ, για ποια κατηγορία να κάνουμε συμβόλαιο…».

Τέλος, για το αν θα πάει για προπόνηση, ενόψει των πλέι οφ, τόνισε: «Είμαι επαγγελματίας. Το συμβόλαιό μου έχει λήξει. Δεν είναι σωστό να βρίσκομαι εκεί. Αν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες και ανανεώσω, όμως, φυσικά και θα το κάνω».