Παρών και ο «Κατσίκο» στα πλέι – οφ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το «δέσιμο» του Γιώργου Κατσικογιάννη με τον ΟΦΗ είναι γνωστό και δεδομένο. Έτσι, ο 23χρονος αμυντικός χαφ δεν μπορούσε να λείψει από το ματς με τον Λεβαδειακό και ήδη «πετάει» για το Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, με τον Γιώργο Κατσικογιάννη επικοινώνησαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ ζητώντας του να επιστρέψει στην Κρήτη και να δώσει το παρόν στα πλέι – οφ, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα κόντρα στους Βοιωτούς. Ο «Κατσίκο» είπε αμέσως το «ναι» στην επιθυμία του ΟΦΗ δείχνοντας για ακόμα μια φορά την αγάπη του για την ομάδα και τον κόσμο.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η επιθυμία του Γιώργου Κατσικογιάννη για να επιστρέψει στο Ηράκλειο που αποφάσισε να πάρει το αεροπλάνο ώστε να βρίσκεται στην απογευματινή προπόνηση που θα είναι και η τελευταία πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Αθήνα ενώ θα μπορούσε να συναντηθεί με την αποστολή στην πρωτεύουσα όπου προπονείται με τον Ολυμπιακό

Κατσικογιάννης: «Δεν μπορούσα να μην έρθω»
O Γιώργος Κατσικογιάννης μιλώντας στο Gentikoule δεν έκρυψε την χαρά του για αυτήν την εξέλιξη και αρκέστηκε να πει ότι «δεν μπορούσα να μην έρθω αφού μου το ζήτησε και η ομάδα. Αγαπάω τον ΟΦΗ και τον κόσμο του και ήταν υποχρέωση μου να έρθω στην ομάδα για να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».