Οι τελευταίες «πινελιές» του Σα Πίντο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πορτογάλος μετά την έλευση του Μίρνες Σίσιτς, έχει ζητήσει να μπουν κάποια τελευταία κομμάτια του παζλ εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο είναι ένας προπονητής που έχει πάντα απαιτήσεις ζητώντας να δουλεύει στο υψηλότερο – δυνατόν – επίπεδο. Ήδη, τα διαπιστευτήρια της δουλειάς του έχουν φανεί και με το παραπάνω, δημιουργώντας μια ομάδα με σαφή αγωνιστική ταυτότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα, ο 42χροος τεχνικός έχει ζητήσει να μπουν οι τελευταίες «πινελιές» στο ρόστερ που έχει στην διάθεση του: Ο ένας εξτρέμ (Σίσιτς) αποκτήθηκε και ήδη ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο μέσα στα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ.

Ωστόσο, ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός δεν δείχνει να είναι ο μοναδικός που θα έρθει στο Ηράκλειο καθώς αναμένονται ακόμα 2, 3 ποδοσφαιριστές που θα βάλουν τις τελευταίες «πινελιές».

Βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνουν δύο – τρεις προσθήκες σύμφωνα πάντα με τα «θέλω» του Ρικάρντο Σα Πίντο καθώς εκείνος είναι ο πρώτος και ο τελευταίος άνθρωπος που δίνει το «οκ» για τις μεταγραφές. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός επιθετικού αλλά και ενός κεντρικού μέσου θέλοντας να δυναμώσει ακόμα περισσότερο τον άξονα.