Σα Πίντο: «Ο ΟΦΗ έπρεπε να κερδίσει»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που έπρεπε να πάρει τη νίκη και για ακόμα μια φορά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με μεγάλη πίεση και πολύ ανταγωνιστικό από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο το αποτέλεσμα δεν ήταν σωστό γιατί πριν το γκολ υπάρχει φάουλ που ο διαιτητής δεν το δίνει. Αυτό μας στοίχισε γιατί δεν έπρεπε να δεχτούμε το γκολ μπαίνοντας στα αποδυτήρια δεχόμενοι το γκολ που δεν το αξίζαμε. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για εμάς, οι επιθετικοί του ΠΑΟ είναι γρήγοροι γιατί δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να πιστεύουμε αυτό που πιστεύουμε, δηλαδή ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες γιατί έκαναν ότι μπορούσαν για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κατά την γνώμη μου, είχαμε 4-5 ευκαιρίες για να σκοράρουμε και αξίζαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Για εμένα το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Αξίζαμε τη νίκη, για την εμφάνιση μας στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και έχει αρκετές λύσεις εμείς ήμασταν καλύτεροι. Θέλουμε να αφιερώσουμε το αποτέλεσμα στον Αντρέα Λαμπρόπουλο, γιατί για εμένα κερδίσαμε, ελπίζω να γυρίσει γρήγορα και να είναι κοντά μας γιατί του χρόνου θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας.

Για τους νέους παίκτες: Δεν μπορούμε να ζητήσουμε περισσότερα από τους παίκτες γιατί ήδη δίνουν τα πάντα. Περιμένω να έρθουν και να δώσουν αυτά που θέλω αλλά ταυτόχρονα θα δίνω ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες όπως στον Ροβύθη. Αυτό είναι το πνεύμα μου, να δίνουν όλοι τα πάντα. Το πνεύμα του ΟΦΗ είναι σαν το δικό μου, πρέπει να δίνουμε τα πάντα και στα τελευταία παιχνίδια οι παίκτες έχουν καταλάβει την φιλοσοφία μου και τα δίνουν όλα για να κερδίσουμε. Αυτό το πνεύμα, αυτήν την φιλοσοφία και το πάθος για τη νίκη πρέπει να το δώσουμε στους νέους παίκτες ώστε να μπουν στο πνεύμα της ομάδας.

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ: Πρέπει να δώσουμε χρόνο στο Ντουντού και τον Μπαρέιρο γιατί δεν έχουν αγωνιστει έναν μήνα. Πρέπει να τους δώσουμε την δυνατότητα να μπουν στο πνεύμα της ομάδας.