Η… προπαγάνδα του ΠΑΟ έπιασε τόπο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αφού ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να ζητάει την τιμωρία του ΟΦΗ δίχως να υπάρχει κάποιο στοιχείο που να… μαρτυρά τραυματισμό του Καπίνο, ήρθε η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα ζητώντας μεγαλύτερη τιμωρία!

Προφανώς και αυτή η ενέργεια του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα προήλθε έπειτα από όλη αυτήν την «φασαρία» που επιχειρεί να κάνει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να καλύψει την δική του, φτωχή, αγωνιστική παρουσία.

Ως γνωστόν, εξάλλου, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη και σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις σε βάρος της διαιτησίας, με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά:

«Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Παναγιώτης Καρράς:

1. Άσκησε έφεση κατά της υπ΄ αριθμ. 62/2014 απόφασης της ΠΕ/Super League, που αφορά τον αγώνα της 1/2/2014 ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

2. Άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3) και 25 (παρ. 1 και 4) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ανακοίνωση στις 2/2/2014)«.