Και «Πέρο» και Παπάζογλου και… Νούνιες στην αποστολή!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οι δύο φορ του ΟΦΗ έκαναν κατάθεση ψυχής και μπήκαν στην 19αδα ενώ συμμετέχει για πρώτη φορά ο Λιονέλ Νούνιες!

Tι και αν ο Περογαμβράκης αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο και ο Παπάζογλου νοσηλεύτηκε μέχρι και στο νοσοκομείο; Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ συμπεριελήφθησαν στην αποστολή από τον Ρικάρντο Σα Πίντο που για πρώτη φορά παίρνει μαζί του και τον Λιονέλ Νούνιες. 

Ο Αργεντινός φορ ασφαλώς και δεν είναι έτοιμος για να ξεκινήσει βασικός όμως δεν αποκλείεται – με βάση και την εξέλιξη του αγώνα – να χρησιμοποιηθεί από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας Ρικάρντο Σα Πίντο επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν το απόγευμα για την συμπρωτεύουσα. Όπως αναμενόταν, εκτός έμεινε ο Μίρνες Σίσιτς για τον οποίο αναφέραμε χθες ότι έχει προσβληθεί από πνευμονία και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζεται από τους: Αγριμάκη, Φερνάντεζ, Στάθη, Μιλιάζες, Τριποτσέρη, Ζόρο, Δαμιανάκη, Μπαρέιρο, Κάλαϊτζιτς, Μακρή, Ντουντού, Μπανούση, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου, Ροβίθη, Περογαμβράκη, Ζε, Κυζιρίδη και Νούνιες.

Εκτός έμειναν ο άρρωστος Σίσιτς, οι τραυματίες Μπούρμπος, Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος, ο Μονιάκης που ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα και οι Βερόν, Φαζός, Γιαγκιόζης.