«Στον ΟΦΗ αξίζει να έχει ρόλο πρωταγωνιστή»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης παραχώρησε μετά το παιχνίδι με τον Άρη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της NOVA και ήταν κάθετος: «Στον ΟΦΗ αξίζει να έχει ρόλο πρωταγωνιστή στο πρωτάθλημα, θέλουμε την πρόκριση στον τελικό».

Αναλυτικά όσα είπε ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ

Για το πλάνο του ΟΦΗ: «Εγώ δεν ήξερα ότι θα γίνουν αυτές οι αλλαγές. Βγήκαμε όλοι για ζέσταμα. Στο τέλος αποφασίστηκε να μην ξεκίνησε ο Παπάζογλου γιατί είχε πυρετό κάποιες μέρες όμως τελικά ξεκίνησε».

Για την πορεία του ΟΦΗ: «Σίγουρα έχομε κάνει μία αρκετά καλή πορεία και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο αν εξαιρέσουμε την επίθεση αφού πέρυσι βάζαμε περισσότερα γκολ. Στην άμυνα κρατάμε το μηδέν και στα κρίσιμα παιχνίδια πετυχαίνουμε τα γκολ».

Για το αν είναι στόχος η 6η θέση: «Στόχος  μας ήταν από την αρχή η παραμονή στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, αν εξασφαλίσουμε την παραμονή σκεφτόμαστε και την 6η θέση. Σίγουρα έχουμε και τον ημιτελικό και θέλουμε να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο και να πάμε στον τελικό».

Για τη φετινή του χρονιά στον ΟΦΗ: «Φέτος ξεκινήσαμε διαφορετικά τη χρονιά με καινούργιους παίκτες και με στόχο να κάνουμε μια καλή πορεία. Φέτος ξεκινήσαμε με αρκετές μεταγραφές και αρκετούς νέους παίκτες. Αξίζει στον ΟΦΗ να έχει ρόλο πρωταγωνιστή στο πρωτάθλημα»

Για τον Σα Πίντο: «Από την πρώτη στιγμή μας έσφιξε τα λουριά. Πάρα πολλή προπόνηση και δουλειά. Ήταν δύσκολο για εμάς στην αρχή αλλά με τη σωστή δουλειά τα καταφέραμε».