90 λεπτά και 3 βαθμοί χωρίζουν τον ΟΦΗ από την μεγάλη επιστροφή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η στιγμή που όλοι οι Ομιλήτες περίμεναν έφτασε. Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό το απόγευμα της Πέμπτης και με νίκη επιστρέφει εκεί που ανήκει, στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το παιχνίδι της Πέμπτης και η κατάκτηση των τριών βαθμών αποτελεί το μοναδικό θέμα συζήτησης μεταξύ των ποδοσφαιριστών ενώ το απόγευμα έγινε χαλάρωμα με το Νίκο Αναστόπουλο να αποφεύγει να μιλήσει στους παίκτες του για το παιχνίδι θέλοντας να αποφορτίσει το κλίμα.

Ωστόσο, η εικόνα που έχει παρουσιάσει ο ΟΦΗ στα παιχνίδια των Αθηνών και η αγωνιστική νοοτροπία που έχει φανερωθεί μέσα από τους αγώνες έχει φέρει ως αποτέλεσμα την αισιοδοξία για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Στον ΟΦΗ έχουν διαχωρίσει το θέμα της ένστασης και για αυτόν τον λόγο δεν γίνεται καμία αναφορά επειδή δεν επιθυμούν να επηρεαστούν οι παίκτες από το γεγονός ότι η ομάδα μπορεί να προσθέσει ακόμα δύο βαθμούς.

«Νίκη για να τελειώνουμε μια ώρα νωρίτερα» είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ που θέλουν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης για να πάρουν την άνοδο από το βράδυ της Πέμπτης!

Ο «Αναστό» δεν «άνοιξε τα χαρτιά» του αναφορικά με τα πλάνα του για την βασική ενδεκάδα, ωστόσο είναι γεγονός ότι για πρώτη φορά ο ίδιος έχει περισσότερες λύσεις από κάθε άλλο παιχνίδι. Πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι στο παιχνίδι με τον Διαγόρα ξεκουράστηκαν οι Καμπάνταης, Ζορμπάς, Ρόβας, Βερόν ενώ στο ίδιο παιχνίδι ήταν πολύ καλή η παρουσία των Ρούσεφ, Ουκάρ με αποτέλεσμα ο Αναστόπουλος να έχει ευχάριστο πονοκέφαλο για το αρχικό σχήμα.