Γεωργίου: «Ο ΟΦΗ έδειξε ότι έχει φρύδια»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο «βράχος» της άμυνας του ΟΦΗ είπε χαρακτηριστικά «αυτή η ομάδα έχει βγάλει μεγάλα «φρύδια». Κόντρα σε όλα παίξαμε αλλά παρ’ όλα αυτά, αυτή η ομάδα επιστρέφει εκεί που ανήκει».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Γεωργίου στον Athletic Radio 104,2

Για την διεξαγωγή των πλέι – οφ: «Ότι έγναν τα μπαράζ, είναι ένα έγκλημα για τους παίκτες. Ο τραυματισμός οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή ήταν ορατός με τέτοιες θερμοκρασίες και θεωρώ ότι αυτό που έχουμε καταφέρει όλοι μας, είναι ένας άθλος. Αυτό που τραβήξαμε θα το λέμε για πολλά χρόνια ως εμπειρία».

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Πριν από την σέντρα του αγώνα, μιλήσαμε με τον προπονητή, είπαμε ότι θα μπούμε μέσα για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη. Δεν σκεφτόμασταν καν την ισοπαλία. Μετά το 1-0, χειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Δεν σας κρύβω ότι μετά το 1-1 φοβηθήκαμε κάπως αλλά διαχειριστήκαμε πολύ καλά το ματς και πήραμε αυτό που θέλαμε. Αυτή η ομάδα έχει βγάλει την ψυχή της μέσα στο γήπεδο, από το πρώτο ματς το δείχνουμε αυτό και πλέον περιμένουμε μια ακόμα νίκη για να πανηγυρίσουμε και μαθηματικά την άνοδο μας».

Για τον ΟΦΗ: «Αυτό που έχει γίνει με αυτήν την ομάδα, δεν έχει προηγούμενο. Από τον δεύτερο γύρο που είμαι εδώ, υπάρχει συνεχής εναλλαγή συναισθημάτων. Μια παίρνουμε άδεια, μια δεν παίρνουμε άδεια, μια παίζουμε, μια δεν παίζουμε. Όμως όταν έχεις δίπλα σου έναν τέτοιο κόσμο να σου δίνει κουράγιο και ώθηση δεν φοβάσαι τίποτα. Είναι αλήθεια ότι κάποιες στιγμές ήμασταν απογοητευμένοι αλλά μας κράτησε ο κόσμος που έχει το σημαντικότερο μερίδιο από αυτήν την επιτυχία».

Για τον εαυτό του: «Από τότε που ήρθα, έχουμε μόνο μια ήττα αλλά αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ είναι ότι λειτουργούμε σαν μια οικογένεια. Παίκτες, προπονητής, παράγοντες αλλά κυρίως ο κόσμος, είναι όλοι δίπλα μας. Αυτό είναι στοιχείο που χαρακτηρίζει μόνο μια μεγάλη ομάδα».