Αντιδρούν οι οργανωμένοι για τον τελικό του κυπέλλου στο Ηράκλειο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση τους οι σύνδεσμοι “SNAKES -4- Heraklion Club, ΘΥΡΑ -4- Since 1986” εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αντιδρούν στην διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των συνδέσμων

«Παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα μετά την επόμενη μέρα του ημιτελικού κυπέλλου βλέπουμε πως υπάρχει πλέον πολύ μεγάλη πιθανότητα να γίνει ο τελικός στην Κρήτη και στο Παγκρήτιο στάδιο.

Κύριοι της ΕΠΣΗ και κύριε Τζώρτζογλου σκεφτείτε πολύ καλά τι πάτε να κάνετε , μετά το προκλητικό πολιτικό γραφείο στον 4 όροφο της πλατείας Κορνάρου(το οποίο με ένα σεισμό θα πάει στο ισόγειο) , μετά το προκλητικό πανό των αιώνιων λαγοκυνηγημενων στο γήπεδο τους δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη σε ότι γίνει στο Ηράκλειο στις 26 του μήνα.

Κύριε Τζώρτζογλου μην κοιτάτε μόνο την τσέπη σας κοιτάξτε λίγο και την πόλη του Ηρακλείου. Δεν θα είμαστε εμείς πάντα αυτοί που θα πληρώνουν τα σπασμένα στο Ηράκλειο δεν θα μπορέσουμε να ελέγξουμε τον κόσμο την ομάδας μας….

Το έχουμε αποδείξει ότι η ΚΡΗΤΗ και το Ηράκλειο είναι ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ προσέξτε γιατί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο το Ηράκλειο θα γίνει πεδίο πολέμου.

SNAKES -4- Heraklion Club
ΘΥΡΑ -4- Since 1986»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook