Ο Παπάζογλου σκέφτεται ήδη το μέλλον του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο 26χρονος φορ να αφήνει ανοικτά τα πάντα για το μέλλον του όμως η αλήθεια είναι οτι μάλλον εκείνος σκέφτεται την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Το παιχνιδι κόντρα στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως ήταν το τελευταίο του Θανάση Παπαζογλου με την φανέλα του ΟΦΗ και ήδη πολλές ειναι οι αναφορές για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα πηγές αναφέρουν οτι και ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του πως η απόφαση να αποχωρήσει απο τον ΟΦΗ ειναι ειλημμένη.

Ο Παπάζογλου μιλάει για τον ΟΦΗ – απο τον οποίο ειχε πρόταση για ανανέωση εδώ και αρκετό καιρό – με τα καλυτερα λόγια και δεν κρύβει την ευγνωμοσύνη του για όσα έζησε στο Ηράκλειο εδώ και δυο χρονια.

Ωστόσο θεωρεί ότι έφτασε η ώρα να κανει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, τόσο απο αγωνιστικής πλευράς όσο και απο … οικονομικής πλευράς. Μάλιστα τόνισε οτι τον ίδιο τον ενδιέφερε μόνο το εξωτερικό όμως απο την στιγμή που μπαίνει στην μέση ο Ολυμπιακός τότε μάλλον μπερδεύεται κάπου η ιστορία. Μια ιστορία που δεν περιλαμβάνει τον ΟΦΗ στα μελλοντικά του σχέδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook