“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 24 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 24 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Παράταση παίρνει το ΙίϊΑ θέμα της παραμονής του Ρικάρντο Σα Πίντο στον ΟΦΗ. Ενώ αρχικά είχε ειπωθεί άτι θα συναντηθεί με τον Μάνθο Πουλινάκη αυτές τις μέρες, τελικά το ραντεβού μετατέθηκε για την άλλη εβδομάδα.
0 βασικός λόγος αυτής της μετάθεσης έχει να κάνει με την αδειοδότηση. Διαφορετικά θα συζητήσουν ο Πορτογάλος προπονητής με τον πρόεδρο της ΠΑΕ εάν ο ΟΦΗ πάρει άδεια και αλλιώς θα μιλήσουν εάν ο σύλλογος «κοπεί» και σε δεύτερο βαθμό, κάτι που θα σημάνει αυτόματα περιορισμούς στις μεταγραφές. Ολα αυτά. βέβαια, με την προϋπόθεση ότι εντός των ημερών θα έχουν εκδικαστεί οι εφέσεις των επτά ομάδων, των οποίων ο φάκελος απορρίφθηκε σε πρώτο βαθμό και οι δύο πλευρές θα προσέλθουν στο τραπέζι των συνομιλιών γνωρίζοντας τα ακριβή δεδομένα. Οσον αφορά στο κλίμα που διαμορφώνεται για το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ μετά από τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό οι εκτιμήσεις μιλούσαν για μειωμένες πιθανότητες να συνεχίσει ο Σα Πίντο. στον ΟΦΗ τώρα διαδίδουν ότι υπάρχουν αρκετές ελπίδες για την ανανέωση της συνεργασίας, κυρίως σε περίπτωση που πάρει την πολυπόθητη άδεια. Προφανώς, κάτι περισσότερο γνωρίζουν. Αλλωστε, σε άλλη ελληνική ομάδα δεν μπορεί να πάει ο Πορτογάλος, καθώς στο συμβόλαιο του υπάρχει οψιόν μονομερούς ανανέωσης εκ μέρους του ΟΦΗ. Οψιόν η οποία δεν ισχύει αν έρθει πρόταση ομάδας του εξωτερικού και θελήσει ο Σα Πίντο να πάει Οπότε, για να είναι τόσο αισιόδοξοι οι άνθρωποι του ΟΦΗ. μάλλον εκτιμούν ότι ο 42χρονος προπονητής δεν έχει κάποια εξαιρετική πρόταση από σύλλογο της αλλοδαπής. Ολα αυτά. πάντως, θα φανούν τη μέρα που οι δύο πλευρές θα καθήσουν να συζητήσουν ουσιαστικά για το μέλλον.
Μέχρι να συμβεί αυτό. οι διοικούντες θα είναι στραμμένοι στο μείζον θέμα της αδειοδότησης. Είναι γεγονός ότι αγωνιούν για το συγκεκριμένο θέμα ανεξαρτήτως της επίδρασης που θα έχει στις διαπραγματεύσεις με τον Σα Πίντο.

Goal

Μία από τις υποθέσεις που πιθανότατα θα κλείσουν άμεσα είναι αυτή ms ανανέωσης ή όχι του Γιώργου Μακρή. Οι συζητήσει μεταξύ της διοίκησης του ΟΦΗ και του έμπειρου μέσου έχουν ξεκινήσει από τον Ιανουάριο, ωστόσο ο παίκτης ζητούσε συνέχεια παράταση στο να δώσει την οριστική του απάντηση. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες στα χέρια του. Ωστόσο πλέον ο Μάνθος Πουλινάκης έχει ζητήσει από τον Μακρή να ξεκαθαρίσει άμεσα τις προθέσεις του ώστε να τεθεί επί τάπητος και ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας. Από κει και πέρα, προς την επόμενη εβδομάδα μετατίθεται το ραντεβού της διοίκησης με τον Ρικάρντο Σα Πίντο, με τις πιθανότητες παραμονής του Πορτογάλου να παραμένουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook