Συνεχίζεται το “ψηστήρι” στο Ντουντού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βραζιλιάνος είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στον ΟΦΗ και συνεχίζεται το “ψηστήρι” ώστε να συνεχίσει να φοράει τα “ασπρόμαυρα” και την επόμενη περίοδο.

O Nτουντού Σεαρένσε μπορεί να βρίσκεται στο Ηράκλειο μόλις 4 μήνες όμως είναι βέβαιο ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα δέθηκε με τον ΟΦΗ, τον κόσμο του και τους ανθρώπους της ομάδας. Απλός, δίχως κανένα ίχνος βεντετισμού ο 31χρονος κεντρικός μέσος πρόσφερε αρκετά πετυχαίνοντας 3 γκολ σε αυτό το χρονικό διάστημα δίνοντας το κάτι παραπάνω στην μεσαία γραμμή της ομάδας.

Το θέμα είναι σε αυτήν την περίπτωση, αν ο ΟΦΗ θα καταφέρει να τον δελεάσει με το ανάλογο κόστος – πάντα “χτισμένο” στα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου – ώστε να παραμείνει στο Ηράκλειο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει μια σειρά από συζητήσεις προκειμένου ο Ντουντού να παραμείνει στον ΟΦΗ και δείχνει ιδιαίτερα θετικός απέναντι σε αυτό το ενδεχόμενο. Ο Βραζιλιάνος έχει εκτιμήσει την συμπεριφορά των ανθρώπων του ΟΦΗ και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στο Ηράκλειο. Και το δείχνει και ο ίδιος: Ότι γουστάρει την πόλη μας και τον ΟΦΗ. Μένει να φανεί αν αυτή η επιθυμία θα μετουσιωθεί στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook