“Ο κόσμος έβαλε ψηλά τον πήχη και ο ΟΦΗ ανταποκρίθηκε”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ Πάνος Κατσαΐτης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την χρονιά που έφυγε και σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη αποκάλυψε τα σχέδια για τα 90 χρόνια του ΟΦΗ.

Την επόμενη χρονιά ο μεγαλύτερος Κρητικός σύλλογος και ένας εκ των μεγαλύτερων της Ελλάδας συμπληρώνει 90 χρόνια από το έτος της ίδρυσης του. Και όπως έκανε γνωστό ο κύριος Κατσαΐτης, στην ΠΑΕ έχουν σκοπό να γιορτάσουν τα “γενέθλια” του ΟΦΗ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις χορηγίες, το γεμάτο “Γεντί Κουλέ” αλλά και τα σχέδια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάνος Κατσαΐτης στον Athletic Radio 104,2

Για τα ψηλά στάνταρ απόδοσης που έπιασε ο ΟΦΗ στο εμπορικό κομμάτι: «Πρώτα απ’ όλα τα στάνταρ απόδοσης και τον πήχη τον έχουν βάλει οι φίλοι του ΟΦΗ. Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έκανε η ΠΑΕ. Επίσης υπήρχε ανταπόκριση και στις χορηγίες».

Για το αν η φετινή χρονιά έβαλε ψηλά τον πήχη για την επόμενη: «Οπωσδήποτε μπορούμε να πάμε καλύτερα του χρόνου. Κάναμε ένα βήμα φέτος. Πιο πολύ είναι το γεγονός της ψυχολογικής στήριξης. Ένα γεμάτο γήπεδο είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Φυσικά είναι και η συμπεριφορά του κόσμου. Είναι δύσκολο να ελεγχθεί ένα παλιό γήπεδο και μόνο οι φίλαθλοι μπορούν να συνεισφέρουν σε αυτό. Είχαμε μια πληρότητα πάνω από 70% και δεν έγινε το παραμικρό. Θα θέλαμε να παρέχουμε περισσότερες ανέσεις και πρώτα ο Θεός το καλοκαίρι θα γίνουν κάποιες παρεμβάσεις. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορούμε να επέμβουμε χωροταξικά αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε όσο το πιο ευπρεπές γίνεται».

Για το μυστικό της επιτυχίας του ΟΦΗ στο εμπορικό κομμάτι: «Νομίζω πως ο κόσμος κατάλαβε πως ο ΟΦΗ είναι ανεξάρτητος Για να στηριχθεί στα πόδια του πρέπει να συνεισφέρει ο κόσμος. Αυτό το κατάλαβε ο κόσμος και είναι αυτό το βασικό της επιτυχίας. Οπωσδήποτε ο κόσμος αγκαλιάζει όταν βλέπει όταν υπάρχουν αγνές προθέσεις. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Ο κόσμος καταλαβαίνει πως ο καθένας προσφέρει με ανιδιοτέλεια στην ομάδα».

Για τη νέα χρονιά: «Έχουμε κάνει μια προετοιμασία από την ημέρα που βαθμολογικά ήμασταν σωμένη. Έχουμε μια συνάντηση με τον πρόεδρο της επόμενη εβδομάδα όπου θα προτείνουμε κάποια πράγματα. Τη επόμενη χρονιά γιορτάζουμε τα 90 χρόνια και πρέπει να τιμάς και το παρελθόν σου. Έχουμε προγραμματίσει κάποιες πράγματα. Έχουν πέσει πολλά πράγματα στο τραπέζι και θα ανακοινώσουμε τις αποφάσεις μας τις πρώτες εβδομάδες του Μαΐου».

Για το ταξίδι στο Κατάρ: «Τον Αύγουστο του 2012 με φώναξε ο κύριος Πουλινάκης με το ενδεχόμενο να συνεργαστούμε. Πήγαμε στο ΒΑΚ και τότε ήταν 7-8 παίκτες εκεί που οι 3 είχαν μόνο δελτίο. Είπα στον πρόεδρο που είναι η υπόλοιπη ομάδα. Από εκείνη την ημέρα έχουν περάσει 20 μήνες και έχουν γίνει πολλά βήματα από τότε. Είναι μια πορεία που γίνεται με μία καταπληκτική προσπάθεια από πολλούς ανθρώπους με κεφαλή τον πρόεδρο. Μιλάμε για εγκαταστάσεις φοβερές. Έπρεπε να γίνουν πολλά για να μας δεχθούν εκεί. Είναι ένας χώρος φοβερός. Ότι υπάρχει από πλευράς ανάπτυξης σε πολλούς τομείς. Υπάρχουν παιδιά με ταλέντο και στόχος είναι να καταφέρει να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο πρόεδρος έχει πάρει πάνω του τις ακαδημίες και είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε κάτι τέτοιο. Πως στελεχώνονται οι ακαδημίες, την οργάνωση τους και άλλα πράγματα. Υπάρχουν και άλλες δυνατότητες αλλά εμείς πήγαμε καθαρά εκεί για θέματα υποδομών. Θέλουμε να κάνουμε το ΒΑΚ μια κοιτίδα ποδοσφαίρου που θα βγάζει νέους ποδοσφαιριστές. Κοιτάμε να το αναπτύξουμε όσο μπορούμε».

Για τα διαρκείας της επόμενης περιόδου: «Νομίζω οι τιμές θα είναι στα ίδια επίπεδο. Το πότε θα διατεθούν έχει να κάνει σχέση με το νέο λογισμικό. Νομίζω πως θα είμαστε σε θέση να τα διαθέσουμε την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Μας αγκαλιάσει 53 εταιρίες. Οι 10 είναι πολυεθνικές και οι υπόλοιπες τοπικές Είμαστε ικανοποιημένοι και πιστεύουμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα του χρόνου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook