«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 25 Απριλίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 25 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL: ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΖΕ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ
Στο ράστερ της νέας σεζόν θέλουν να διατηρήσουν τον Ζε Εντουάρντο οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Ηδη ο Bραζιλιάνος έχει δεχθεί κρούση από τους Κρητικούς προκειμένου να παραμείνει στο Ηράκλειο, ωστόσο δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτόν. Ο ποδοσφαιριστή ανήκει στην Πάρμα και για να παραταθεί ο δανεισμός του θα πρέπει να συνεναίσει ο ιταλικoς σύλλογος. Την ίδια ώρα ο Mάνθος Πουλινάκης συνεχίζει το «ψηστήρι» στον Ντουντού Σεαρένσε, με τον Βραζιλιάνο να εμφανίζεται θετικός στο να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΟΦΗ.
ΦΩΣ: Τα δίνει όλα για Ντουντού

Ο,τι περνάει από το χέρι τους είναι διατεθειμένοι να κάνουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ προκειμένου να πείσουν τον Ντουντού να συνεχίσει, για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη, την καριέρα του στην ομάδα του Ηρακλείου. Την ώρα που θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη η αποχώρηση του Πάπάζογλου, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Ρικάρντο Σα Πίντο (από την ΠΑΕ διέρρεε χθες η πρόθεση να μη γίνει χρήση της ρήτρας αν τελικά ο Πορτογάλος προτιμήσει να συνεχίσει σε άλλη ελληνική ομάδα) οι διοικούντες έχουν στρέψει το βάρος των προσπαθειών τους σε τρεις περιπτώσεις. Και από αυτές εκείνη στην οποία θέλουν με κάθε θυσία να πετύχουν είναι αυτή του Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος παραδέχεται, το πόσο πολύ βοηθήθηκε από τον ΟΦΗ που τον πίστεψαν και του έδωσαν θέση στο ράστερ, μένει όμως να φανεί και τι προτάσεις θα έχει στα χέρια του και κυρίως τι προσφορές θα πάρει καθώς (λέγεται ότι) υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ελληνικές ομάδες αλλά και από Τουρκία. Για την ώρα δεν μπορεί να γίνει κάποια εκτίμηση, όμως στον ΟΦΗ δεν κρύβουν το πόσο πολύ θα ήθελαν να ακούσουν το «ναι» του Βραζιλιάνου.
Από εκεί και πέρα, οι διοικούντες την ΠΑΕ συναντήθηκαν και με τον Ζε Εντουάρντο, τη δεύτερη περίπτωση που τους καίει (η άλλη είναι ο Μακρής), και θέλησαν να διερευνήσουν τις προθέσεις του. Η υπόθεση αυτή βέβαια έχει και ένα τρίτο παράγοντα μπλεγμένο, την Πάρμα, καθώς ο παίκτης ανήκει στην ιταλική ομάδα, όμως στον ΟΦΗ ήθελαν να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τις σκέψεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Και από ό,τι λέγεται ο Βραζιλιάνος θέλει να μείνει στο Ηράκλειο. Γίνεται αντιληπτό όμως ότι το πρόβλημα είναι πιο σύνθετο από τα υπόλοιπα. Τέλος, για την περίπτωση Μακρή δεν υπάρχουν έστω ενδείξεις για το πού κατευθύνεται, τουλάχιστον γιά την ώρα. Ο παίκτης δεν έχει απαντήσει στην πρόταση για διετές συμβόλαιο, δεξιά και αριστερά ακούγεται ότι έχει προτάσεις όμως ο ίδιος αποφεύγει να ανοίξει τα χαρτιά του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook