«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 27 Απριλίου

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης
Δείτε και σήμερα, Κυριακή 27 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
ΦΩΣ: Από Τετάρτη οι εξελίξεις γιο προπονητή στον ΟΦΗ
Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη αναχώρηση του Ρικάρντο Σα Πίντο για την πατρίδα του θα δρομολογήσει τις εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας στον ΟΦΗ. Οι πιθανότητες να παραμείνει και την επόμενη χρονιά είναι λιγοστές, αν όχι μηδαμινές, πλην όμως η διοίκηση της ηρακλειώτικης ομάδας δεν θέλει να κάνει την παραμικρή κίνηση, αν δεν πάρει την τελική απάντηση από τον Πορτογάλο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι από το μυαλό τους δεν περνούν, ήδη, κάποιες περιπτώσεις οι οποίες Θα εξεταστούν αν δεν υπάρξει ευχάριστη έκπληξη από την πλευρά του Σα Πίντο. Ανάμεσά τους είναι σίγουρα ο Νίκος Νιόπλιας, αλλά στον ΟΦΗ υποστήριζαν πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Αν βέβαια ξεκινήσει η διαδικασία διαδοχής του Πορτογάλου, θα υπάρξουν και άλλοι υποψήφιοι.
Για την ώρα πάντως, στον ΟΦΗ οι δύο προτεραιότητες είναι η απάντηση του Σα Πίντο και η εκδίκαση της έφεσης για την αδειοδότηση της ΠΑΕ. Οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου αισιοδοξούν για αίσια έκβαση, προκειμένου να λειτουργήσουν βάσει του πλάνου που έχουν καταστρώσει, όμως μέχρι να συμβεί αυτό, θα υπάρχει μια σχετική αγωνία.
Άλλωστε η αδειοδότηση επηρεάζει και την ανανέωση των συμβολαίων των Μακρή και Ντουντού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Η διοίκηση έχει κάνει τις προτάσεις της και στους δύο ποδοσφαιριστές, δεν έχει πάρει όμως απαντήσεις, αφού εξετάζουν προτάσεις και από άλλες ομάδες. Η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα για την αδειοδότηση είναι δεδομένο ότι λειτουργεί ανασταλτικά σε ενδεχόμενη απόφασή τους να παραμείνουν στον ΟΦΗ.
Sportday: ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
Την απόφαση της αδειοδότησης ή μη του ΟΦΗ περιμένει ο Νίκος Νιόπλιας. για να την τελική συζήτηση με τον Μάνθο Πουλινάκη. Οπως αποκάλυψε χθες η «SD» ο Νιόπλιας προαλείφεται για διάδοχος του Ρικάρντο Σα Πίντο. Πάντως, στις τάξεις των φίλων της ομάδας λένε ότι αν δεν αναλάβει και τώρα ο Νιόπλιας. πότε θα το κάνει, αφού στο παρελθόν έχει απορρίψει σχετικές προτάσεις του ΟΦΗ. Επίσης, από το περιβάλλον του προέδρου διαδίδουν ότι δεν θα ήταν αρνητικός, εφόσον κριθεί απαραίτητο, να ξαναπάει σ’ επιλογή αλλοδαπού τεχνικού.
GOAL: Η ΚΡΥΦΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑ ΠΙΝΤΟ
Καμία επαφή με κανέναν προπονητή, πριν ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Σα Πίντο, έχει γίνει ούτε θα γίνει στον ΟΦΗ.
Τουλάχιστον αυτό διαρρέει η πλευρά του προέδρου της ΠΑΕ Μάνθου Πουλινάκη  απαντώντας στα σενάρια που θέλουν να υπάρχει συμφωνία με τον Νίκο Νιόπλια. «Με προπονητή θα ασχοληθούμε όταν κάνουμε την τελευταία συνάντηση με τον Σα Πίντο» ανέφερε το περιβάλλον του προέδρου του ΟΦΗ, το οποίο συνεχίζει να τρέφει  κρυφές ελπίδες για την παραμονή του Πορτογάλου, εάν και εφόσον η ομάδα καταφέρει και εξασφαλίσει αδειοδότηση σε δεύτερο βαθμό. Η καθοριστική συνάντηση Πουλινάκη – Σα Πίντο αναμένεται εντός της εβδομάδος.