Διαφορετικές οι περιπτώσεις Ντουντού και Μακρή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δύο ανοικτά ζητήματα που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στον ΟΦΗ είναι αυτά των κεντρικών μέσων. Από το μέλλον των περιπτώσεων θα φανεί και η μεγάλη αλλαγή στον άξονα του ΟΦΗ.

Ντουντού και Μακρής βρίσκονται στα πλάνα του ΟΦΗ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και είναι δεδομένο ότι οι περιπτώσεις τους πρόκειται να ξεκαθαρίσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Παρ’ όλα αυτά, είναι δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις που στον ΟΦΗ τις έχουν προσεγγίσει εδώ και αρκετό καιρό.

Και λέμε ότι είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις γιατί αφενός για το Ντουντού το θέμα δεν φαίνεται να είναι τόσο οικονομικό, όσο θέμα του τι θέλει ο ποδοσφαιριστής. Άλλωστε, ο Βραζιλιάνος δεν έχει πρόβλημα οικονομικό, ούτε δείχνει ότι θέτει ως προτεραιότητα τα χρήματα του συμβολαίου του. Τρανή απόδειξη αποτελεί και το γεγονός ότι ο Ντουντού ήρθε στον ΟΦΗ τον περασμένο Γενάρη με συμβόλαιο ύψους, μόλις 40.000 ευρώ. Ποσό που σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με την αξία του ποδοσφαιριστή ή με το πλούσιο βιογραφικό του.

Όσον αφορά τον Γιώργο Μακρή, το οικονομικό είναι που παίζει ρόλο στην απόφαση του 30χρονου μέσου. Ο Μακρής παραμένει στο Ηράκλειο περιμένοντας να έχει μια τελευταία συνάντηση με τον Μάνθο Πουλινάκη προκειμένου να καταλήξουν στο αν θα αποδεχθεί την πρόταση που του έχει γίνει για νέο συμβόλαιο, διάρκειας δύο χρόνων.