«Σωστές επιλογές και όχι βιαστικές κινήσεις»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Σωστές επιλογές και όχι βιαστικές κινήσεις» είναι η τακτική που θα ακολουθήσουν στον ΟΦΗ στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί ουσιαστικά εν όψει της επιστροφής της στην Σούπερ Λιγκ. Τα πλέι-οφ ανήκουν στο παρελθόν για τον ΟΦΗ και πλέον ξεκινάει και επίσημα η προετοιμασία για την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ.

Με τη Γ.Σ. να είναι προγραμματισμένη για τις 10 Αυγούστου, στον ΟΦΗ θέτουν σε προτεραιότητα την ενίσχυση της ομάδας, δίχως ωστόσο είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε βιαστικές κινήσεις και οι οποίες θα πλήξουν το ταμείο της ομάδας. Και μπορεί ο χρόνος να… τρέχει ώστε να κλείσει το ρόστερ, ωστόσο στον ΟΦΗ γνωρίζουν καλά ότι όσο περνάει ο Αύγουστος, τόσο θα πέφτουν τα κασέ των παικτών με αποτέλεσμα να υπάρχει ο χρόνος για να βρεθούν ποδοσφαιριστές σε… τιμή ευκαιρίας.

Μαχλάς και Αναστόπουλος είναι γνώστες αυτής της τακτικής και για αυτόν το λόγο δεν πρόκειται να επιδοθούν σε παιχνίδι εντυπώσεων προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί από πλευράς ονομάτων αλλά όχι από πλευράς εντυπώσεων. Άλλωστε, ο Νίκος Μαχλάς έχει ξεκαθαρίσει ότι η διοίκηση του ΟΦΗ σκοπεύει να ακολουθήσει μια πολιτική που δεν θα ισοδυναμεί με σπατάλες και μεταγραφές παικτών που θα «κουβαλούν» μαζί τους τεράστια συμβόλαια. Αυτήν την εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις σε μεταγραφικό επίπεδο και δεν αποκλείεται μέχρι την Παρασκευή να έχουν προχωρήσει μια ή δύο περιπτώσεις παικτών που στον ΟΦΗ θεωρούν ότι αξίζει να βιαστούν.

Όσον αφορά στην ονοματολογία που ήδη έχει ξεκινήσει, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιριστής που να βρίσκεται σε γραμμή προτεραιότητας και μέχρι στιγμής δεν παίζει κανένα όνομα από αυτά των Ηλιάδη, Ελευθερόπουλου, Καρνέζη εν αντιθέσει με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς που ήδη η περίπτωση του εξετάζει και αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για τη θέση του τερματοφύλακα.