Στην Κύπρο οδεύει ο Γιακούμπου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οριστικά παρελθόν αποτελεί για τον ΟΦΗ η περίπτωση του Σαΐμπου Γιακούμπου καθώς η πλευρά του Γκανέζου μεσοεπιθετικού δεν είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω θέλοντας να «πάει» τον παίκτη σε άλλη ομάδα. Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του Γιακούμπου δεν άλλαξε στάση ούτε μετά από μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Νίκο Μαχλά που του εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει ο Αφρικανός στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Άλλωστε, όπως είχαμε γράψει και πριν από τρεις εβδομάδες, οι προθέσεις της «πλευράς Γιακούμπου» είχαν φανεί από το γεγονός ότι απαίτησαν υψηλότερο συμβόλαιο σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, κάτι βέβαια που δεν το συζήτησαν στον ΟΦΗ από την στιγμή που και ο ποδοσφαιριστής δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο παίκτης αναμένεται να αποτελέσει οριστικά παρελθόν από τον ΟΦΗ με την Κύπρο να είναι ο πιθανότερος προορισμός του για την συνέχεια της καριέρας του. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα αναμένεται να βρεθεί στην Μεγαλόνησο ο εκπρόσωπος του για να συζητήσει με κυπριακές ομάδες όπου μεταξύ αυτών είναι και η Ένωση Παραλιμνίου του Νίκι Παπαβασιλείου.
Πάντως, από τον ΟΦΗ δεν είναι διατεθειμένοι να «παρατήσουν τα όπλα» και να αφήσουν έτσι απλά την υπόθεση Γιακούμπου μιας και ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Όπως αναφέραμε και την προηγούμενη εβδομάδα, ήδη η διοίκηση του ΟΦΗ φρόντισε να καταθέσει στο Ταμείο Δανείων και Παρακαταθηκών ένα σημαντικό πόσο και όπως ισχυρίζονται στην Κρητική ομάδα δεν έχει πλέον δικαίωμα να μείνει ελεύθερος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook