Υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ο Σα Πίντο

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Προτάθηκε στην Ομοσπονδία και έγιναν προχωρημένες επαφές με τον πρώην τεχνικό του ΟΦΗ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα έχουν βρει στο οικονομικό σε περίπτωση που η ΕΠΟ καταλήξει στην περίπτωσή του.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο προτάθηκε στην ΕΠΟ για αντικαταστάτης του Φερνάντο Σάντος.

Με τον πρώην Πορτογάλο τεχνικό του ΟΦΗ όχι μόνο έγιναν συζητήσεις, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, τα έχουν βρει στο οικονομικό σε περίπτωση που η Ομοσπονδία καταλήξει στην περίπτωσή του!

Όπως είχε δηλώσει την Πέμπτη ο Γιώργος Σαρρής στο Contra.gr, η ομοσπονδία θα ανακοινώσει στις 29 Μαϊου τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος, τονίζοντας πως τα ονόματα τον Ταρντέλι και Γιολ δεν είναι μόνο αυτά που παίζουν.

Ακόμη ένα όνομα που προτάθηκε στην Ομοσπονδία και έγιναν προχωρημένες επαφές είναι αυτό του Ρικάρντο Σα Πίντο. Οχι μόνο έγιναν συζητήσεις με τον πρώην τεχνικό του ΟΦΗ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, τα έχουν βρει στο οικονομικό σε περίπτωση που η ΕΠΟ καταλήξει στην περίπτωσή του.

Οι σκέψεις των ανθρώπων της Ομοσπονδίας συνεχίζονται σχετικά με τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος με τον Σα Πίντο να είναι πλέον ένα όνομα που “παίζει” δυνατά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τούτη τη στιγμή είναι το νούμερο 1 φαβορί. Το γεγονός, όμως, ότι στην Εθνική ομάδα έχει πολλούς υποστηρικτές, παίζει σημαντικό ρόλο.

Λίγες μέρες υπομονή ας κάνουμε για να δούμε την απόφαση της ΕΠΟ σχετικά με τον νέο προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Θα είναι ο Πορτογάλος; Θα είναι ο Ταρνττέλι; Θα είναι ο Γιολ; Θα είναι κάποιο άλλο όνομα που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας; Ιδωμεν…

Πηγή: contra.gr