Ανοικτά μέτωπα σε όλες τις γραμμές

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ ξεκινάει από το κλείσιμο των εσωτερικών υποθέσεων ωστόσο στην ομάδα κοιτάζουν και την μεταγραφική ενίσχυση της σε όλες τις γραμμές. Κουλοχέρης και «άγνωστος Χ» για την άμυνα, οι δύο προτεραιότητες.

Οι ενέργειες που γίνονται από την πλευρά του συλλόγου έχουν ως απώτερο σκοπό να βρίσκονται στο Καρπενήσι στις αρχές της άλλης εβδομάδας, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι δύσκολο – με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Παρ’ όλα αυτά, οι στόχοι έχουν βρεθεί ωστόσο η ξαφνική διεξαγωγή των πλέι – οφ έφερε πίσω τις εξελίξεις στις μεταξύ τους συζητήσεις. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι στον ΟΦΗ δεν θα… πέσουν με τα μούτρα στην αγορά για να ενισχυθεί η ομάδα αφού πρόθεση όλων είναι να πραγματοποιηθούν μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο Ευθύμης Κουλοχέρης με τις πληροφορίες του Gentikoule να αναφέρουν ότι είχε μια επικοινωνία με το Νίκο Αναστόπουλο αλλά πριν την έναρξη των πλέι – οφ ενώ στην συνέχεια το θέμα το χειρίζεται ο εκπρόσωπος του έμπειρου αμυντικού. Ο «Αναστό» γνωρίζει τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή αφού ήταν εκείνος που τον είχε πάει στον Άρη με αποτέλεσμα ο Κουλοχέρης να παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για έξι ολόκληρα χρόνια.

Ωστόσο, ο Κουλοχέρης δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για το κέντρο της άμυνας αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στα πλάνα των ανθρώπων του ΟΦΗ βρίσκεται και ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει την διαφορά στο νέο πρωτάθλημα.