Ροβίθης: “Θα θυμάμαι για πάντα γκολ κόντρα στην Ξάνθη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Ροβίθης μιλάει στο Gentikoule για τη νέα χρονιά, τονίζει γιατί στο… τέλος οι παίκτες του ΟΦΗ θα γίνουν γραφικοί και αναφέρεται στο νέα πρόκληση που έρχεται.

“Σίγουρα κάθε χρονιά είναι μια νέα χρονιά και μια νέα πρόκληση και ειδικά φέτος που πάμε για το καλύτερο” ήταν τα πρώτα λόγια του 22χρονου επιθετικού που φέτος ξεκινάει με διαφορετική ψυχολογία την χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Ροβίθης στο Gentikoule

Τι σημαίνει για εσένα η φετινή σαιζόν;

“Σημαίνει πολλά. Νιώθω πιο ολοκληρωμένος και θέλω να δώσω πράγματα, περιμένω τις ανάλογες ευκαιρίες για να τις ανταποδώσω. Βεβαια σίγουρα υπάρχουν μεγαλύτερες ευθύνες. Πρέπει να δουλεύω και εγώ και να προσπαθώ παραπάνω”.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι η προηγούμενη σαιζόν ήταν πολύ περίεργη για εσένα;

“Ήταν πολύ περίεργη χρονιά για εμένα. Στην αρχή ήμουν πάνω, μετά ήμουν κάτω. Άλλα από αυτό βγήκα πολύ δυνατός. Όταν πήγα στην μικρή ομάδα δεν το παράτησα, δούλεψα και ήξερα ότι άξιζα. Θέλω και φέτος να δουλέψω και να πάρω τις ευκαιρίες μου. Σίγουρα είναι μια δικαίωση όταν σε εισαγωγικά σε έχει διώξει και σε ξανακαλεί για να αγωνιστείς στην πρώτη ομάδα”.

Αγωνίζεσαι και σε μια θέση όπου ο ανταγωνισμός είναι και ιδιαίτερα αυξημένος…

Εγώ πάντα λέω πως ο ανταγωνισμός κάνει καλό. Αν έχεις ανταγωνισμό προσπαθείς περισσότερο για να δείξεις το ποιος είσαι και τι αξίζεις. Είναι ενας θετικός ανταγωνισμός. Είμαστε φίλοι και μας βγαίνει σε καλό όλο αυτό”.

Πως είναι για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή η συνεργασία με τον Τζενάρο Γκατούζο;

“Θα γίνουμε γραφικοί όλοι μας που μιλάμε για αυτόν στο τέλος. Είναι απίστευτο. Πριν μερικά χρόνια τον έβλεπα στην τηλεόραση να σηκώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο και τώρα μου δίνει οδηγίες. Πολλές φορές συμμετέχει και στην προπόνηση. Που να φανταστείς ότι μπορεί ακόμα και στην προπόνηση να σε μαρκάρει ο Γκατούζο”.

Μέχρι τώρα δείχνει ότι του αρέσει να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές…

Λέει πολλά για μένα και για τα άλλα παιδιά. Οι πιο πολλοί προπονητές στην Ελλάδα δεν πιστεύουν στα νέα παιδιά, εμείς από την πλευρά μας πρέπει να προσπαθούμε για να τον δικαιώσουμε”.

Πως ένιωσες όταν σκόραρες κόντρα στην Ξάνθη;

“Ηταν το πρώτο γκολ και θα το θυμάμαι για πάντα. Τώρα πάμε για περισσότερα. Σημασία έχει να κοιτάζουμε το μέλλον και το πως θα βελτιωνόμαστε όλοι μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook