Ο Ρόναλντ Γκόμεζ στο Gentikoule για τον Μάιρον Τζόρτζ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μεγάλος Κοσταρικανός παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ ήταν προπονητής του Τζορτζ στην Λιμόν και μιλώντας στο Gentikoule σκιαγραφεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

12 χρόνια μετά την δική του αποχώρηση που έγραψε μια μοναδική σελίδα στην ιστορία του ΟΦΗ, ο Ρόναλντ Γκόμεζ… στέλνει έναν “κλώνο” του στο Ηράκλειο με σκοπό να αφήσει το σημάδι που άφησε και αυτός όταν αγωνιζόταν στην ομάδα.

Ο Ρόναλντ Γκόμεζ είναι προπονητής της Λιμόν και είχε ποδοσφαιριστή τον Μάιρον Τζόρτζ που αναμένεται να ενσωματωθεί στο Γκάρντερεν με την υπόλοιπη αποστολή του ΟΦΗ. Ο μεγάλος Κοσταρικανός επιθετικός μας μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ και δεν ήταν καθόλου φειδωλός, από καλά λόγια, για τον 21χρονο επιθετικό.

Αρχικά, μας εξήγησε πως έγινε η μεταγραφή: “Πριν λίγες εβδομάδες επικοινώνησε μαζί μου ο Μάνθος (σημ. Πουλινάκης) και με ρωτούσε για ποδοσφαιριστές από την Κόστα Ρίκα που μπορούν να αγωνιστούν στον ΟΦΗ. Αμέσως του είπα πως στην ομάδα μου, την Λιμόν, έχω έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, νεαρό που σε μερικά χρόνια θα είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Κόστα Ρίκα. Του είπα αμέσως ότι ο Τζορτζ μπορεί να παίξει στον ΟΦΗ και έτσι προχώρησε η μεταγραφή”.

“Είναι σαν και εσένα” ήταν η επόμενη ερώτηση με τον Γκόμεζ να απαντάει χαμογελώντας: “Είναι δύσκολο να πούμε ότι είναι σαν εμένα. Είμαστε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές, ο Τζορτζ είναι στο ίδιο στυλ με το Ντρογκμπά. Είναι επιθετικός περιοχής όμως μπορεί να παίξει και στα άκρα. Είναι δυνατός, γρήγορος και ιδιαίτερα στην κόντρα επίθεση είναι πάρα πολύ καλός. Πρόκειται για έναν εργατικό ποδοσφαιριστή που δουλεύει πάρα πολύ στην στην προπόνηση”.

Όσον αφορά το αν ο Μάιρον Τζόρτζ γνωρίζει την σύνδεση του Γκόμεζ με τον ΟΦΗ, ο συμπαθής Κοσταρικανός υπογράμμισε ότι “πριν από 2 εβδομάδες είχε προτάσεις από την Γαλλία, τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Όμως δεν ήθελε να φύγει, ήθελε να παραμείνει στην Κόστα Ρίκα. Όταν του είπα ότι υπάρχει πρόταση από τον ΟΦΗ, μου είπε αμέσως “αφού μου το λες εσύ, θα πάω”. Του ειπα πως ο ΟΦΗ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο με τους καλύτερους φιλάθλους. Θα τον αγκαλιάσουν και θα τον αγαπήσουν αμέσως. Αν δεν παίξει στον ΟΦΗ, δεν θα παίξει πουθενά. Ο ΟΦΗ σε 1-2 χρόνια θα έχει έναν καταπληκτικό ποδοσφαιριστή που θα τον θαυμάζει ολόκληρος ο κόσμος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook