Διπρόσωπος ο ΟΦΗ, ήττα με 1-0 από την Ντε Χάαγκ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα στο παιχνίδι του ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ντε Χάαγκ. Νωχελικός στο πρώτο ημίχρονο, αισθητά βελτιωμένος στην επανάληψη. 

Παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα στο παιχνίδι του ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ντε Χάαγκ. Κακός και νωχελικός στο πρώτο ημίχρονο, αισθητά βελτιωμένος στην επανάληψη. Στα θετικά η και η καλή παρουσία του Σίσιτς.

Χωρίς ευκαιρίες κύλησε το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ να λειτουργεί σωστά αμυντικά αλλά να μην μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στα καρά του αντιπάλου.

Οι Ολλανδοί δημιούργησαν  την πρώτη φάση στο παιχνίδι στο 16΄ όταν το σουτ του Βαν Ντούινεν πέρασε άουτ. Ο επιθετικός της Ντε Χάαγκ ήταν ο εκφραστής των επιθέσεων των γηπεδούχων και στο 31΄ έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ οταν αρχικά προ κενής εστίας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα το πλασέ του έδιωξε σε κόρνερ ο Δασκαλάκης.

Ο ΟΦΗ αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα και όσο περνούσε ο χρόνος η Ντε Χάαγκ γινόταν πιο απειλητική. Στο 39΄οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ  όταν έπαιξαν ωραία το 1-2 έξω από την περιοχή και ο  Άλμπερτ με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ το οποίο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

H εικόνα του ΟΦΗ βελτιώθηκε στην επανάληψη με την ομάδα να προσπαθεί να κυκλοφορήσει την μπάλα και να πιέζει δυσκολεύοντας και τους Ολλανδούς να δημιουργήσουν.

Ο ΟΦΗ ανεβάζοντας στροφές στο τελευταίο εικοσάλεπτο έφτασε σε τρεις περιπτώσεις κοντά στο γκολ. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ ήρθε στο 73΄όπου μετά την εκτέλεση του Μιλιάζες, ο Μακρής έπιασε την κεφαλιά και έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Κάλαιτζιτς πέρασε άουτ, ενώ στο 85΄ το σουτ του Σίσιτς έδιωξε σε κόρνερ ο Χάνσεν. Και η Ντε Χααγκ πάντως απείλησε την εστία του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σήφη Δασκαλάκη να αντιδρά σωστά και να αποσοβεί το γκολ χάρις σε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις.

Το Live της αναμέτρησης 

Παρακολουθήστε ζωντανά λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης του ΟΦΗ με την Ντε Χάαγκ μέσω του Gentikoule.

—-> Στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκεται και ο  Τζορτζ που δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής τελικά.

—-> Ο ΤζενάροΓκατούζο για ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι είναι πόλος έλξης. Φίλαθλος της Ντε Χάαγκ του έδωσε να υπογράψει τη φανέλα της Μίλαν που έφερε το όνομα του.
gatuzzo
—-> Οι φίλοι του ΟΦΗ έχουν δώσει το παρόν και στο Ντε Χάαγκ
10553490_10204514153234590_198099332985883245_n
Η ενδεκάδα του ΟΦΗ:
Δασκαλάκης, Στάθης, Μιλιάζες, Φαζός, Τριποτσέρης, Μπανούσης, Φραγκουλάκης, Μακρής, Ροβίθης, Κουστιανικούλης, Πετρόπουλος.
—-> Για πρώτη φορά σε φιλικό παιχνίδι ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3

 —-> 4 τουρνικέ σε μια είσοδο του γηπέδου

tournike

 

—-> Xειροκροτήματα από τους φίλους των γηπεδούχων προς τον τεχνικό του ΟΦΗ

 

GA

 

—-> Σε πλαστικό χλοοτάπητα διεξάγεται το παιχνίδι

—-> Δεν θα πάρει όπως όλα δείχνουν χρόνο συμμετοχής ο Αλέξης Περογαμβράκης λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο

1΄ Σέντρα στο παιχνίδι

15΄ Τίποτα το αξιόλογο μέχρι στιγμής στο παιχνίδι

16΄ Πρώτη φάση για του Ολλανδούς. Το σουτ του Βαν Ντούινεν πέρασε άουτ

25΄ Κίτρινη κάρτα στον Μπανούση

26΄ Κίτρινη κάρτα στον Σετ για δυνατό φάουλ πάνω στον Στάθη

31΄ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Ντε Χάαγκ με τον Βαν Ντούινεν σε κενή εστία να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι.

31΄ Νέα καλή στιγμή για τους Ολλανδούς. Το πλασέ του Βαν Ντούινεν έδιωξε σε κόρνερ ο Δασκαλάκης

39΄ Ο Άλμπερτ με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ για την Ντε Χάαγκ

Λήξη ημιχρόνου

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο 

Με δύο αλλαγές ξεκίνησε στην επανάληψη ο ΟΦΗ. Σίσιτς και Κάλαϊτζις πέρασαν στο παιχνίδι αντί των  Κουτσιανικούλη και Μπανούση

Συμπληρώσαμε μια ώρα αγώνα. Τίποτα το αξιόλογο στην επανάληψη

61΄ Αρτόλα και Μονιάκης στο παιχνίδι. Πετρόπουλος και Στάθης εκτός.

Στην κορυφή της επίθεσης πέρασε ο Σίσιτς. Αριστερό μπακ ο Μονιάκης, αριστερό χαφ ο Μιλιάζες.

72΄ Ντεμπούτο με τα “ασπρόμαυρα” για τον Τζορτζ που περνάει στην θέση του Φραγκουλάκη

Γυρνάει το σύστημα σε 4-4-2 ο Γκατούζο με επιθετικό δίδυμο τους Σίσιτς-Τζορτζ

73΄ Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον ΟΦΗ. Μετά το κόρνερ του Μιλιάζες, ο Μακρής έπιασε την κεφαλιά, έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

75΄ Κεφαλιά του Κάλαιτζιτς η μπάλα πέρασε άουτ

80′ Λάθη από Τριποτσέρη και Δασκαλάκη έφεραν σε θέση βολής τους γηπεδούχους όμως ο γκολκίπερ του ΟΦΗ με δύσκολη επέμβαση έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

85΄ Πολύ καλή στιγμή για τον ΟΦΗ με το σουτ του Σίσιτς να αποκρούει σε κόρνερ ο Χάνσεν

Τέλος αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook