Τι να περιμένει ο κόσμος του ΟΦΗ από τον Ραζάκ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ προχώρησε σε μια μεταγραφή πρώτου μεγέθους και το Gentikoule ακτινογραφεί τον Αμπντούλ Ραζάκ που από την Μάντσεστερ Σίτι θα κατοικεί στο Ηράκλειο και θα φοράει τα “ασπρόμαυρα”.

O Ιβοριανός κεντρικός μέσος είναι ένα πρότζεκτ που αναμφίβολα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από κανέναν και βεβαίως όλοι περιμένουν να τον δουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αγγλικές ιστοσελίδες ο Ραζάκ ειναι ένας αμυντικός μέσος που παει δυνατά στην μπάλα ενώ εχει την δυνατότητα να μεταφέρει γρήγορα την μπάλα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα worldsoccertalk, “ο Αμπντούλ Ραζάκ είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει την δυνατότητα να κρατήσει μπάλα και να δώσει ρυθμό στην ομάδα. Αν και μικρόσωμος για αμυντικός μέσος μετατρέπει σε πλεονέκτημα τον σωματότυπο του ενώ δίνει αρκετό ρυθμό στην ομάδα παίζοντας στα άκρα. Ο Ραζάκ είναι περίπτωση κεντρικού χαφ που δεν έχει περιορισμένο εύρος στο παιχνίδι του: Μπορεί να δώσει μακρυά την μπάλα ακόμα και όταν είναι εν κινήσει ενώ είναι αρκετά καλός όταν η ομάδα βρίσκεται πίσω από την μπάλα και χρειάζεται να αμύνεται. Μπορεί να διαβάσει το παιχνίδι πολύ γρήγορα, να παίξει άμυνα σωστά ενώ η παρουσία του στην Μάντσεστερ Σίτι δίπλα σε πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές τον έχει βοηθήσει να αποκτήσει ηγετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook