Βασιλείου: “Ξεχωριστό κομμάτι της καρδιάς μου ο ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Χρήστος Βασιλείου φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio 104,2 και  μίλησε για τις δύο μεγάλες του αγάπες, τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό κάνοντας ειδική αναφορά στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Βασιλείου μιλώντας στον Athletic Radio 104,2…

Για την πρεμιέρα του Σαββάτου και την σχέση που έχει με τις 2 ομάδες…

Στον Παναιτωλικό ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο και σίγουρα είναι η αγαπημένη μου ομάδα και το μέρος που μένω. Ο ΟΦΗ δεν παύει να είναι στην καρδιά μου και πιστεύω τα 2 χρόνια που έπαιξα εκεί ήταν τα καλύτερα στην καριέρα μου.

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου…

Και ο ΟΦΗ και ο Παναιτωλικός είναι 2 καλές ομάδες. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που πάντα πρέπει να πρωταγωνιστεί.. Σίγουρα τα τελευταία χρόνια πάσχει και διοικητικά αλλά με την κρίση που υπάρχει είναι δύσκολο να βάλεις λεφτά. Από την άλλη υπάρχει ένας άνθρωπος στον Παναιτωλικό που δεν στερείται χρημάτων. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που έχει πάντα ως στόχο να πρωταγωνιστεί. Είχε ψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ελπίζω και οι 2 ομάδες να σωθούν γρήγορα και ότι καλύτερο προκύψει.

Για το αν η περσινή χρονιά είναι οδηγός για την φετινή για τον ΟΦΗ…

Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα με κόσμο. Εγώ τον κόσμο του τον λατρεύω. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις γιατί η ομάδα πάντα ήταν σε ψηλές θέσεις. Τα προβλήματα όμως τα οικονομικά δεν του επιτρέπουν ακόμα να φτάσει εκεί που ήταν. Η ομάδα είχε μια στήριξη από την οικογένεια Βαρδινογιάννη που δεν την έχει τώρα. Εγώ πιστεύω δεν έπρεπε να γίνουν όσο έγιναν. Δική μου γνώμη. Από την στιγμή που έγινε ότι έγινε βλέπετε πως είναι τα πράγματα. Είναι κρίμα ο ΟΦΗ να κινδυνεύει. Εγω τον έχω πολύ ψηλά και τον αγαπάω. Εκεί ανδρώθηκα και πήγα στην Εθνική ομάδα. Είναι ξεχωριστό κομμάτι της καρδιάς μου.

Για την αγάπη του κόσμου στην ομάδα…

Πάντα ο κόσμος ήταν έτσι και πιστεύω να συνεχίσει έτσι. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και την ακολουθεί. 

Για την εικόνα που έχει για τον φετινό ΟΦΗ…

Δεν έχω εικόνα. Ξέρω πως έχει κάνει πολλές μεταγραφές και θα είναι μια διαφορετική ομάδα. Περιμένω και εγώ το πρωτάθλημα για να τον δω. 

Για το τι θα παίξει ρόλο στο παιχνίδι του Σαββάτου…

Δεν ξέρω τον προπονητή και για μένα το μεγαλύτερο ρόλο παίζει ο προπονητής. Αν έχει καλά αποδυτήρια η ομάδα θα πάει καλά. Ο ΟΦΗ παίζει το παιχνίδι στην έδρα του και θα παίξει και αυτό κάποιο ρόλο.

Για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τον φετινό Παναιτωλικό…

Eίναι μια νέα ομάδα και θέλει χρόνο για να φτιαχτεί. Θέλει το χρόνο του αλλά νομίζω ότι θα σωθεί άνετα. Είναι μια ομάδα με καλό προπονητή, πρόεδρο που βάζει λεφτά, εγκαταστάσεις και θα ήταν καλό να μείνει και για το πρωτάθλημα. Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα πολύ μαχητική με ποιοτικούς παίκτες. Ειδικά στην έδρα του θα είναι πολύ δυνατός γιατί έχει και κόσμο που τον στηρίζει. Πέρσι σώθηκε από την έδρα του.

Για το αν συμφωνεί με την άποψη πως καμία ομάδα δεν θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα…

Η πρεμιέρα κρύβει παγίδες. Όποια ομάδα είναι καλύτερη θα κερδίσει. Όλες θέλουν να δείξουν κάτι και να ξεκινήσουν καλά. Ο Παναιτωλικός δεν έχει να χάσει κάτι, παίζει ένα εκτός έδρα ματς και ότι κάτσει. Νομίζω ο Παναιτωλικός θα κοιτάξει περισσότερο να μην χάσει. 

Τι να περιμένουμε στο τακτικό κομμάτι…

Τακτικά νομίζω είναι πολύ καλά στημένος αμυντικά. Παίζει πολύ καλά την κόντρα. Δεν μπορείς να περιμένεις μόνο βέβαια  από την άμυνα. Είναι αρχή ακόμα και οι δύο ομάδες σιγά-σιγά θα προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους.

Για τον Πλατανιά…

Ο Πλατανιάς είναι ένα οργανωμένο σωματείο.Με αυτό τον λίγο κόσμο που έχει είναι κοντά στην ομάδα. Οργανωμένα πράγματα γι’αυτό και μπορεί να παίζει στην Α΄ Εθνική. Διοίκηση και παίκτες είναι ένα.Έτσι ήταν όταν ήμουν και εγώ στο περιφερειακό και ανεβήκαμε.  Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και εύχομαι να σωθεί εύκολα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και πιστεύω να μην έχει πρόβλημα. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook