«9.000 στο Γεντί Κουλέ μοιάζουν με 100.000»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε στην Gazzeta Dello Sport για την πρόκληση του ΟΦΗ, αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά σχόλια στον κόσμο της ομάδας και παρομοίασε τον… Ολυμπιακό με τον Μινώταυρο για την “μάχη” της 3ης αγωνιστικής.

“Είναι εδώ και 10 χρόνια που δεν καταφέρνουν να νικήσουν σε πρεμιέρα πρωταθλήματος αλλά παίζουμε στην έδρα μας και εδώ η εξέδρα είναι πραγματικά εκρηκτική”, ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφορικά με το πρώτο επίσημο παιχνίδι του στον πάγκο του ΟΦΗ και συνέχισε:

“Το στάδιο χωράει 9.000 θεατές αλλά μοιάζουν 100.000, θυμίζει Σαν Σίρο. Ακούγονται πολύ. Έπειτα έχουμε τη Βέροια και πάλι εντός έδρας και την τρίτη αγωνιστική υπάρχει ένα ματς φωτιά στην έδρα του Ολυμπιακού. Ακριβώς όπως στο λαβύρινθο κόντρα στον Μινώταυρο”.

rino

Φυσικά, πέρα από το δικό του ντεμπούτο στη Super League, ο Γκατούζο (που στη χώρα μας του έχουν κολλήσει ήδη το παρατσούκλι “Ρινόκερος” σε μία ελεύθερη μετάφραση του ιταλικού “Ρίνο”) δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη Μίλαν η οποια έδωσε και αυτή το χρίσμα του πρώτου προπονητή σε μία μεγάλη ποδοσφαιρική δόξα της, τον Φίλιπο Ιντσάγκι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook