«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 24 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Σάββατο 23 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.
Sportday: ΕΚΤΟΣ ΣΙΣΙΤΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ
 Χωρίς τους Σίσιτς και Μπανούση που έμειναν εκτός αποστολής, ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί σήμερα τον Παναιτωλικό. Ο Σίσιτς, κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ ο Μπανούσης κόπηκε απο τον Γκατούζο. Οι 20 παίκτες που αποτελούν την αποστολή είναι οι Δασκαλάκης. Λόρια, Αρτόλα, Στάθης, Μιλιάζες. Μονιάκης, Αντελέγε. Μεϊτέ, Τριποτσέρης, Μακρής. Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Πετρόπουλος, Περογαμβράκης. Φαζός, Τζορτζ, Μονιάκης και Κουτσιανικούλης. Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Αγριμάκης, Ροβίθης. Δαμιανάκης και Γιαγκιόζης. Πριν την προπόνηση έγινε ο αγιασμός για τη νέα χρονιά, ενώ νωρίτερα υπήρξε διοικητικό συμβούλιο.
ΦΩΣ: Να σπάσει την «κατάρα» ο ΟΦΗ
Με στόχο να σπάσει την «κατάρα» της πρεμιέρας, όπου τα τελευταία 10 χρόνια έχει μόλις μία νίκη, θέλει ο ΟΦΗ που υποδέχεται σήμερα στο «Γεντί Κουλέ» τον Παναιτωλικό. Οι Κρητικοί, στο επίσημο ντεμπούτο του Τζενάρο Γκστοόζο στον πάγκο, μετρούν μία νίκη τη σεζόν 2007-08 σε πρεμιέρα κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ο υπόλοιπος απολογισμός είναι τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Αυτή την αρνητική προϊστορία θέλουν μεταξύ άλλων να «ξορκίσουν» σήμερα και να ξεκινήσουν με το δεξί στο πρωτάθλημα. Από κει και πέρα η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με αγιασμό πριν από την έναρξη της προπόνησης, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε και ΔΣ των διοικούντων. Εκτός αποστολής έμεινε, όπως αναμενόταν, ο Σίσιτς, καθώς και οι τραυματίες Αγριμάκης, Ρο6ίθης, Μπανούσης, Δαμιανάκης και Γιαγκιόζης. Αντίθετα στη 19άδα, η οποία αποσύρθηκε οε ξενοδοχείο, συμπεριλήφθηκαν οι Τζορτζ, Αρτολα, Με.τέ, που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα. Η πιθανή ενδεκάδα του ΟΦΗ αναμένεται να αποτελείται από τους Λόρια, Αρτολα, Μιλιάζες,Μεϊτέ, Τριποτσέρη, Αντελέγε, Μακρή, Ραζάκ, Στάθη, Περογαμβράκη, Πετρόπουλο, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Δασκαλάκης, Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος, Φαζός, Μονιάκης, Τζορτζ και Κουτσιανικούλης. Τέλος, η διοίκηση ανακοίνωσε και επισήμως τις μεταγραφές των Ραζάκ, Μεϊτέ, Αντελέγε, Τζορτζ και Λόρια.
Μία νίκη τα τελευταία δέκα χρόνια μετρούν οι κρητικοί σε πρεμιέρα πρωταθλήματος και θέλουν να «ξορκίσουν» το… κακό σήμερα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook