Αδάμος: «Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παύλος Αδάμος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 από το Καρπενήσι και εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι ο ΟΦΗ θα εμφανιστεί έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ στάθηκε στις δηλώσεις του στην πρωτόγνωρη διαδικασία που έχουν ζήσει φέτος οι παίκτες της Κρητικής ομάδας τονίζοντας ότι «πρώτη φορά ζω αυτό το πράγμα όμως αφού έχουμε εκπληρώσει τον στόχο μας, σημασία έχει να έχουμε την υγεία μας και να μην αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών». Παράλληλα, ο ΟΦΗ πραγματοποιεί την προετοιμασία του στο Καρπενήσι για 3η χρονιά και όπως είπε ο Παύλος Αδάμος «όντως, είναι πολύ καλές οι συνθήκες που συναντάμε στο Καρπενήσι και για αυτόν τον λόγο έχουμε έρθει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ήδη έχουμε προγραμματίσει δύο φιλικά με τον Απόλλων Αθηνών και τον Παναιτωλικό και αν δεν αναβληθεί το πρωτάθλημα, δεν θα δώσουμε άλλο φιλικό μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».

Όσον αφορά την δουλειά που γίνεται και τον αγώνα δρόμου που κάνει ώστε ο ΟΦΗ να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τόνισε ότι «η ομάδα ανέβηκε πλέον όμως η αλήθεια είναι ότι πλέον χρειάζεται η εμπειρία του κυρίου Αναστόπουλου, των συνεργατών του ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η διαδικασία στην οποία έχουμε μπει είναι αρκετά δύσκολη όμως όλοι θα παλέψουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι. Τα παιδιά που θα έρθουν, θα χρειαστεί να κάνουν μια διαφορετική προπόνηση και για αυτόν τον λόγο είναι πολύ πιθανό να στηριχθεί στην αρχή στον βασικό κορμό της περσινής περιόδου».

Τέλος, ο Παύλος Αδάμος προανήγγειλε την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ… «Πιστεύω πως θα γίνουν οι προσθήκες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Υπάρχουν εξαιρετικές περιπτώσεις και τα παιδιά που είναι ελεύθερα γνωρίζοντας την δυναμική του ΟΦΗ θα θελήσουν να έρθουν στην ομάδα. Αυτές τις υποθέσεις τις χειρίζεται ο κύριος Μαχλάς και πιστεύω ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά».