“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 29 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 29 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Στη διάθεση του τεχνικού του ΟΦΗ Τζενάρο Γκατούζο για το παιχνίδι με τη Βέροια τέθηκε ο Μάιρον Τζορτζ. Το γραφειοκρατικό πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί ξεπεράστηκε και χθες έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ η μπλε κάρτα του ποδοσφαιριστή, που ετοιμάζετάΐ για το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΟΦΗ στο ματς της προσεχούς Δευτέρας, αφού εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα βρίσκεται στην αποστολή. Συν τοις άλλοις ο Κοσταρικανός φορ έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Η προετοιμασία των Κρητικών έχει μπει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση με τη Βέροια, στην οποία στόχος είναι η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης και ο εκ των δικηγόρων του ΟΦΗ Αλέξης Μαυροκουκουλάκης βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΕΑ, όπου κατέθεσαν (ξανά) τις ενημερότητες, ζητώντας την ανάκληση της αρχικής απόφασης. Από πλευράς ΟΦΗ ευελπιστούν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το μπλέξιμο που δημιουργήθηκε τα τελευταία 24ωρα. Ο πρόεδρος και ο δικηγόρος της ΠΑΕ στη συνέχεια πέρασαν και από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Ο Τζορτξ Αίσιο αποτέλεσμα είχαν οι επαφές των ανθρώπων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με υπηρεσίες και στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης, για την άδεια λειτουργίας του «Γεντί Κουλέ», καθώς και για εργασίες που θα γίνουν στο γήπεδο.

Sportday

Ενισχυμένος με τον Τζορτζ θα υποδεχτεί την ερχόμενη Δευτέρα ο ΟΦΗ τη Βέροια. Η μπλε κάρτα του Κοσταρικανού επιθετικού έφτασε και από τη στιγμή που εκδίδεται το δελτίο του. ο Τζενάρο Γκατούζο τον υπολογίζει κανονικά. Μάλιστα, ο Τζορτζ διεκδικεί και θέση στο βασικό σχήμα. Αντίθετα, ο Μίρνες Σίσιτς και ο Μανόλης Ροβίθης θα είναι αυτή τη φορά στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού, που σε μεγάλο βαθμό θα στηριχθεί στους παίκτες που εμπιστεύθηκε στην πρεμιέρα, μια και η εκκίνηση ήταν πετυχημένη. Μετά το παιχνίδι ο Γκεόργκι Λόρια θα φύγει για την πατρίδα του. μια και κλήθηκε στην εθνική Ανδρών για το φιλικό με την Ιρλανδία στις 7 Σεπτεμβρίου. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ΟΦΗ κατατέθηκε χθες στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. 0 πρόεδρος της ΠΑΕ. Μάνθος Πουλινάκης. κι ο εκ των νομικών της Αλέξανδρος Μαυροκουκουλάκης. που πήγαν εκεί. ζήτησαν από την ΕΕΑ την ανάκληση της αρχική της απόφασης Τέλος, στις 26 Σεπτεμβρίου θα εκδικαστεί στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου η αίτηση του ΟΦΗ για υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook