Φρίμπονγκ ή… κάτι άλλο;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ δεν έχουν σταματήσει τις επαφές για την τελευταία προσθήκη του ρόστερ με το μοναδικό όνομα – που επιβεβαιώνεται παράλληλα – να έχει δει το φως της δημοσιότητας να είναι αυτό του Γκανέζου μέσου.

Σκοπός είναι να γίνει ακόμα μια μεταγραφή – πάντα σε αυτά οικονομικά δεδομένα – ωστόσο από την στιγμή που ακολουθεί και η διακοπή, φαίνεται ότι δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Και βέβαια αυτό συμβαίνει επειδή οι ανάγκες του ΟΦΗ είναι τέτοιες που δεν υποχρεώνουν την ομάδα να… ψάχνει, παίκτη, υποχρεωτικά μέσα στα επόμενα 24ωρα. Αυτό που θέλει ο Τζενάρο Γκατούζο είναι η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στον άξονα και να δώσει λύσεις σε ότι έχει να κάνει με την δημιουργία παιχνιδιού. Έναν τομέα που ο ΟΦΗ δείχνει να θέλει… κάτι ακόμα για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του.

Το μοναδικό όνομα που έχει δει το φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Εμάνουελ Φρίμπονγκ με τον επίσημο ΟΦΗ να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον 22χρονο Γκανέζο που είναι στην λίστα με τους ελεύθερους. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις τα τελευταία 24ωρα και μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης.

Πέραν του Φρίμπονγκ, στον ΟΦΗ εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών επικεντρώνοντας την προσοχή τους στα στοιχεία του παίκτη που επιθυμεί ο Γκατούζο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook