«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 30 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 30 Αυγούστου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday: ΙΔΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ
 Χωρίς αλλαγές στο αρχικό σχήμα αναμένεται να παραταχθεί ο ΟΦΗ την Δευτέρα κόντρα στη Βέροια. Ο Γκατούζο. δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα τραυματισμών, πέρα από τις γνωστές απουσίες των Σίσιτς. Ροβίθη και Αγριμάκη, ενώ στη διάθεσή του θα βρίσκεται και ο Τζορτζ, η μπλε κάρτα του οποίου έφτασε στην ομάδα.
GOAL: ΟΦΗ: Μέσα στο διήμερο εξελίξεις
 Μέσα στο διήμερο θα υπάρξουν εξελίξεις με δημιουργικό μέσο, ο οποίος θα συνδυάζει την επαφή με τα δίχτυα, αλλά και θα κάνει…
γκελ στον κόσμο το  όνομα.
ΦΩΣ: Προσοχή στις αντεπιθέσεις
Μπορεi οι παίκτες του ΟΦΗ να είχαν ρεπό χθες, ωστόσο Tζενάρο Γκατούζο δεν σταματά να Τους εφιστά την προσοχή για το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Βέροια στο Ηράκλειο και με το οποίο κλείνει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρώταθλήματος την ερχόμενη Δευτέρα. Η πολυτέλεια που έχει ο ΟΦΗ να ξεκινά με δύο εντός έδρας παιχνίδια δεν θέλουν στο Ηράκλειο να περάσει ανεκμετάλλευτη. Και αν η νίκη στο ματς της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό ήρθε στις καθυστερήσεις, ο Ιταλός τεχνικός προσπαθεί να διώξει το άγχος του γκολ από τους παίκτες του. Δεν παύει να τους λέει ότι μέσα από την καλή κύκλοφορία της μπάλας θα έρθουν οι ευκαιρίες και τα γκολ. Φυσικά, η νίκη στο ματς της Δευτέρας είναι αυτοσκοπός για τον ΟΦΗ, ο οποίος θέλει να πάει στα παιχνίδια με τους Ολυμπιακό και Ατρόμητο έχοντας 6 βαθμούς στο ενεργητικό του.  Στην προχθεσινή προπόνηση ο Γκατούζο έριξε το βάρος στον τομέα της τακτικής, ζητώντας από τους παίκτες του να είναι προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις της Βέροιας λόγω των Μπεν και  Ντουμίτρου.  Στο μεταξύ, έφτασε η μπλε κάρτα του Τζορτζ και ο Κοσταρικανός αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τη Βέροια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook