Mε το ίδιο “πνεύμα” κόντρα και στην Βέροια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι παίκτες του ΟΦΗ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και με το ίδιο “πνεύμα” που έδειξαν στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θέλουν να μπουν και στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην Βέροια.

Στόχος επετεύχθη στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και για το παιχνίδι με την Βέροια δεν είναι άλλος από το 2Χ2. Ο ΟΦΗ θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το γεγονός πως ξεκινάει το πρωτάθλημα με 2 εντός έδρας παιχνίδια στην έδρα του. Το πολυπόθητο τρίποντο έστω και στις καθυστερήσεις ήρθε κόντρα στον Παναιτωλικό και το ίδιο θέλουν άπαντες στην ομάδα να γίνει και την Δευτέρα.

Ο ΟΦΗ θέλει να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα, κάτι που είναι και αυτοσκοπός. Η δύναμη της έδρας είναι κάτι που μετράει και δίνει δύναμη στον ΟΦΗ και στην ομάδα δεν θέλουν να το αφήσουν ανεκμετάλλευτο.

Ο Τζενάρο Γκατούζο επισημαίνει στους παίκτες του ότι μέσα από την καλή κυκλοφορία της μπάλας θα έρθουν οι ευκαιρίες και τα γκολ και ζητάει υπομονή. Το ζητούμενο για τον ΟΦΗείναι να πάει στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με Ολυμπιακό και Ατρόμητο έχοντας βάλει 6 βαθμούς στο σακούλι του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook