Με στόχο το “2 στα 2″…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Να διπλασιάσει τις εντός έδρας νίκες του θα επιδιώξει σήμερα ο ΟΦΗ (21.30 – LIVE Athletic Radio 104,2 / Gentikoule) στο ματς με την Βέροια και να πάει με το απόλυτο στην διακοπή του πρωταθλήματος.

Το “2 στα 2″ θα επιδιώξει να κάνει ο ΟΦΗ στο σημερινό δεύτερο σερί εντός έδρας ματς του στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Βέροια (21.30 – LIVE Athletic Radio 104,2).

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο είναι αποφασισμένη να φτάσει το απόλυτο των βαθμών και να πιάσει.. κορυφή και φυσικά να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην διακοπή του πρωταθλήματος. Aντίπαλός του η Βέροια που προέρχεται και αυτή από νίκη στην πρεμιέρα (3-1 την Ξάνθη).

Ενδεκάδα που κερδίζει λένε οτι δεν αλλάζει και μένει να δούμε αν κάτι ισχύσει και στην περίπτωση του ΟΦΗ με τον Τζορτζ να είναι ετοιμόπολεμος αφού ήρθε η μπλε κάρτα του.

Η προετοιμασία της Κρητικής ομάδας ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα και ο Ιταλός τεχνικός επέλεξε 19 παίκτες που αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.

Οι παίκτες είναι οι: Δασκαλάκης, Λορια, Αρτόλα, Στάθης, Μιλιάζες, Μονιάκης, Αντελέγιε, Μεϊτε, Τριποτσέρης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Πετρόπουλος, Περογαμβράκης, Φαζός, Τζορτζ, και Κουτσιανικούλης.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Αγριμάκης, Ροβίθης, Σίσιτς και οι Φραγκουλάκης, Δαμιανάκης, Γιαγκιόζης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook