Παπάζογλου: “Τα καλύτερα μου χρόνια στον ΟΦΗ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Θανάσης Παπάζογλου ήταν πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ για δύο χρόνια και το Σάββατο επιστρέφει ως αντίπαλος με τον υψηλόσωμο φορ να “στάζει μέλι” για τον κόσμο και την ομάδα.

“Εννοείται πως θα ξεκινήσω με αυτό: Στον ΟΦΗ αναγεννήθηκα! Πέρασα τα καλύτερα μου χρονια! Με βοήθησε πολύ η ομάδα και η παρουσία μου εδώ αλλά θέλω να πιστεύω πως και εγώ όπως και τα άλλα παιδιά προσφέραμε αρκετα και τιμήσαμε τη φανέλα. Είναι μια ομάδα με φανέλα και ιστορία και φυσικά με κόσμο. Έναν κόσμο που δημιουργησε μια καυτή έδρα και είναι πάντα κοντά του” ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην επιθετικού του ΟΦΗ στην εφημερίδα “Νέα Κρήτη”.

Ο 26χρονος επιθετικός μίλησε για την πορεία του ΟΦΗ κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο Ηράκλειο: “Μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν στην πρώτη μου χρονιά καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα και στη σεζόν που πέρασε με τον κόσμο μας δωδέκατο παίκτη και έναν εκπληκτικό προπονητή, τον κ. Πίντο, πλησιάσαμε την Ευρώπη και τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Παρά τα οικονομικά προβλήματα και γενικότερα όσες δυσκολίες δημιουργήθηκαν τα δώσαμε όλα και ο ΟΦΗ έκανε πέρυσι μια χρονιά αντάξια της ιστορίας του”.

Όσο για το παιχνίδι του Σαββάτου, υπογράμμισε λέγοντας ότι: “Με τον ΟΦΗ θα είμαι αντίπαλος μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Το Ηράκλειο γενικότερα το αγάπησα. Έκανα δεσμούς και φιλίες. Και τον ΟΦΗ θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου. Απλά παίζω στον Ατρόμητο τώρα και πρέπει να παίξω καλά για τη νέα μου ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook