Ρίτσιο: “Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Γκατούζο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το δεξί χέρι του Γκατούζο, ο Τζίτζι Ρίτσιο, μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα για την παρουσία τους στον ΟΦΗ και τόνισαν ότι μοναδικός στόχος είναι η ανάπτυξη και η βελτίωση της ομάδας.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ιταλού τεχνικού μίλησε στο tuttomercatoweb.com για την παρουσία τους στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ και τόνισε ότι μοναδικός στόχος είναι η ανάπτυξη του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζίτζι Ρίτσιο

Τζίτζι πως είναι η εμπειρία στην Ελλάδα;

“Καλή. Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες όμως ζούμε με αυτές. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, απαιτητικό και ανταγωνιστικό. Το είχα μελετήσει πριν έρθουμε στην Ελλάδα. Η εμπειρία μας κάνει να μεγαλώνουμε”.

Μια ερώτηση που την έχετε ακούσει χιλιάδες φορές. Γιατί πήγατε στον ΟΦΗ;

“Είναι αλήθεια, πολλές φορές μας έχουν ρωτήσει. Όμως είμαι πεπεισμένος ότι ο κόουτς πήρε την απόφαση που έπρεπε και πως γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες και τις δυνατότητες του συλλόγου, όμως μας αρέσει η δουλειά ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Εδώ, σε ένα μέρος όπως αυτό που αναπτύσσεται, σημασία έχει να υπάρχει εμπιστοσύνη προς εκείνον. Εδώ υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη και είναι μια ευκαιρία να βελτιώνεται η ομάδα, όχι όπως σε άλλα μέρη όπου σε απολύουν μετά από δύο ισοπαλίες”.

Πως είναι οι συνθήκες στον ΟΦΗ;

“Είμαστε μια ομάδα που έχουμε το χαμηλότερο μπάτζετ στην κατηγορία. Πρέπει να προσπαθήσουμε να χτίσουμε κάτι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί αυτήν την σαιζόν υποβιβαζόνται τέσσερις ομάδες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook