ΝΙΚΗ για να έρθει η ΗΡΕΜΙΑ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο 10ημερο δεν αφήνουν ανεπηρεάστο το ποδοσφαιρικό τμήμα – παρόλο που δεν υπάρχει πρόβλημα με παίκτες & τεχνικό τιμ – και για αυτόν τον λόγο η νίκη επί του Ατρομήτου θα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από ένα απλό τρίποντο.

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την προετοιμασία του το απόγευμα με προπόνηση που θα γίνει στο “Γεντί Κουλέ” και ο Τζενάρο Γκατούζο με τους παίκτες του έχουν ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά από δύο στείρες αγωνιστικές. Και αν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν “καμμένο χαρτί”, η ήττα από την Βέροια ήταν εκείνη που διατάραξε το κλίμα. Και μια ήττα από έναν αντίπαλο όπως η Βέροια, είναι αρκετή για να αφαιρέσει το καλό κλίμα και την θετική αύρα που είχε δημιουργηθεί μετά τη νίκη στην πρεμιέρα. Όπως γίνεται κατανοητό, η νίκη επί του Ατρομήτου θα λειτουργήσει περισσότερο ψυχολογικά παρά αγωνιστικά. Και αυτό το λέμε γιατί όλοι στην ομάδα γνωρίζουν τις δυνατότητες της και πιστεύουν ότι η εμφάνιση κόντρα στην Βέροια δεν είναι ανάλογη της αξίας και της δουλειάς που κάνει ο Γκατούζο με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Η νίκη αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο κόντρα στους Περιστεριώτες αφού έτσι θα επέλθει ξανά η ηρεμία σε ολόκληρο τον ΟΦΗ (ομάδα + παίκτες) ενώ η συνέχεια που ακολουθεί θεωρείται ακόμα πιο δύσκολο. Βέβαια, από την δεύτερη και την τρίτη αγωνιστική δεν χάθηκε τίποτα όμως ασφαλώς η νίκη κόντρα σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο θα επαναφέρει το ηθικό εκεί που απαιτείται ενώ παράλληλα θα μπουν στην ομάδα και οι Απόνιο, Μερεμπασβίλι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook