Κάλαϊτζιτς, Ρόβας και Ζαχαράκης – πρώτοι στα εργομετρικά τεστ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Oι Βασίλης Ρόβας, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και Μανώλης Ζαχαράκης ήταν οι τρεις ποδοσφαιριστές που πρώτευσαν στα εργομετρικά τεστ δείχνοντας ότι βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση.

Ο Καρδιτσιώτης αμυντικός μέσος που επιστρέφει στην δράση «φορτσάτος» μετά από μια χρονιά που έμεινε εκτός λόγω του τραυματισμού του, δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αποτελώντας έναν «ταύρο» στα εργομετρικά τεστ αλλά και τις ασκήσεις αντοχής που κάνουν οι παίκτες του ΟΦΗ.

Πέραν του Βασίλη Ρόβα, δεν αποτελεί έκπληξη το όνομα του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς που απέδειξε και στα πλέι – οφ ότι δεν μένει από δυνάμεις αποτελώντας ένα «μηχανάκι» στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Μανώλης Ζαχαράκης που δείχνει έτοιμος να πάρει φέτος την ευκαιρία ενώ δείχνει μέσα από την προετοιμασία ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό αποδεικνύεται και μέσα από τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων.

Το δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών αποτελούσαν οι Ουκάρ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Κολιακουδάκης, Πίτσος και το τρίτο οι Καμπάνταης, Ζορμπάς, Βερόν, Παπουλής, Νύκταρης.