Αμφίβολος με Αστέρα ο Λόρια που… τον κατηγορούσαν για “θέατρο”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όλοι οι αντικειμενικοί και οι υπερασπιστές του ποδοσφαίρου πρόλαβαν να βγάλουν… “θεατρίνο” τον γκολκίπερ του ΟΦΗ που έχει πρόβλημα στο γόνατο και ο Γκατούζο θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Όταν στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Γεωργιανός γκολκίπερ έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, όλο το “πράσινο” στρατόπεδο – και μη – έπεσε να κατηγορήσει τον ΟΦΗ και εκείνον για… “θέατρο”. Μόνο που η πραγματικότητα είναι άλλη και αφορά τον τραυματισμό του Λόρια.

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ μετά από ένα βολέ ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο με αποτέλεσμα να έχει σοβαρό πρόβλημα και να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Λόρια υποβλήθηκε σε μαγνητική και εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ όπου έδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα στον σύνδεσμο του γονάτου του με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να αποτελεί ένα ερωτηματικό. Είναι δεδομένο πάντως ότι στον ΟΦΗ θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για να παίξει στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ωστόσο, το πρόβλημα του Λόρια δεν είναι το μόνο που αντιμετωπίζει ο Γκατούζο αφού τραυματίας αποχώρησε και ο Αλέξης Περογαμβράκης που αποχώρησε από την Λεωφόρο έχοντας τραυματιστεί στο γόνατο του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook