Από τα χέρια των φιλάθλων τα βραβεία σε Μακρή, “Μερέμπα”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ΠΑΕ ΟΦΗ πρωτοτύπησε και θέλοντας να αναδείξει την βοήθεια του κόσμου, αποφάσισε να γίνει η βράβευση από έναν άντρα και μια γυναίκα φίλαθλο της ομάδας!

Μακρής και Μερεμπασβίλι αναδείχθηκαν νικητές των βραβείων της 7ης αγωνιστικής και η βράβευση τους θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ

Αύριο στις 5 το απόγευμα στο ΒΑΚ θα γίνει η βράβευση των Μακρή και Μερεμπασβίλι με τον πρώτο να ψηφίζεται ως ο MVP και ο δεύτερος πετυχαίνοντας το καλύτερο γκολ της 7ης αγωνιστικής. Η βράβευση θα γίνει από τους Νίκο Σατσάκη και Μαρία Ψυλλάκη η επιλογή των οποίων έγινε από την ΠΑΕ προκειμένου στο πρόσωπο τους να τιμηθούν όλοι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ (άνδρες και γυναίκες) που και φέτος δίνουν βροντερό παρών στο Γεντί Κουλέ.

Οι βραβεύσεις θα γίνουν μετά το τέλος της προπόνησης ενώ αναφορικά με την σημερινή ημέρα οι παίκτες προπονήθηκαν πρωί (τρέξιμο στο γήπεδο και ασκήσεις με μπάλα) αλλά και απόγευμα (σε δύο γκρουπ στο γυμναστήριο). Το πρόγραμμα δεν παρακολούθησαν οι Λόρια, Περογαμβράκης και Μιλιάζες οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook