Πανέτοιμος να υποτάξει και τον Αστέρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο ΟΦΗ θέλει να υποτάξει και τον Αστέρα (15:00 LIVE Athletic Radio 104,2 και Gentikoule.gr) και σε ένα “Γεντί Κουλέ” που αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο, οι “μελανόλευκοι” είναι έτοιμοι για ακόμα μία νίκη.

Ο Τζενάρο Γκατούζο εκτός του τραυματία Περογαμβράκη, δεν αντιμετωπίζει περαιτέρω προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Απόνιο.

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού έχει ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του ΟΦΗ που θέλουν να προσθέσουν ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό τους ενώ στο Γεντί Κουλέ αναμένεται και αρκετός κόσμος, ο οποίος “ζεστάθηκε” από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά ο Τζενάρο Γκατούζο συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής παίκτες:

Λόρια, Αγριμάκης, Αρτόλα, Στάθης, Μονιάκης, Μιλιάζες, Μειτέ, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Μεραμβιασβίλι, Σίσιτς, Πετρόπουλος, Απόνιο και Τζορτζ.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Περογαμβράκης και οι Μπανούσης, Κουτσιανικούλης, Ροβίθη, Φαζός, Μανιδάκης, Φερούζ, Μαραθιανός, Γιαγκιόζης, Δαμιανάκης και Μπολάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook