Μόνος του παίζει μπάλα ο ΟΦΗ για τον Σουμπίνιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Κέρκυρα απέσυρε το ενδιαφέρον της, ο ΠΑΣ Γιάννενα δεν έχει θέση ξένου και πλέον ο ΟΦΗ «παίζει μπάλα» μόνος του για την απόκτηση του Σουμπίνιο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος παρά το γεγονός ότι εντυπωσίασε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού πραγματοποιώντας εμφανίσεις που υποχρέωσαν τον Βαλβέρδε να τον πάρει στην Ολλανδία, δεν θα παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» και πιθανότερος προορισμός του είναι ο ΟΦΗ.

Άλλωστε, Αναστόπουλος και Μαχλάς τον έχουν ξεκαθαρίσει ως πρώτο στόχο για την μεσαία γραμμή του ΟΦΗ και τα πράγματα δείχνουν να γίνονται πιο εύκολα, ειδικά μετγά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών.

Πηγές από την Κέρκυρα αναφέρουν ότι οι «Φαίακες» δεν ενδιαφέρονται πλέον για την απόκτηση του και δεν θα προχωρήσουν άλλο το «πρεσάρισμα» προς τον Ολυμπιακό ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί, δεν έχει θέση ξένου για να συμπεριλάβει στο ρόστερ του τον Σουμπίνιο.

Πλέον, ο ΟΦΗ είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται από την Σούπερ Λιγκ για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο μέσο και αυτός που περιμένει με ανυπομονησία δεν είναι άλλος από τον Αναστόπουλο που περιμένει και άλλες προσθήκες ώστε να ενισχυθεί η ομάδα ακόμα περισσότερο.