Συνεχίζει να δίνει… ΕΛΠΙΔΑ ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει αποδείξει πολλάκις ότι αποτελεί κάτι διαφορετικό και για 2η συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίζει να διαφημίζει δωρεάν το ίδρυμα «Ελπίδα».

Ο Κρητικός σύλλογος θα αποτελεί χορηγό επικοινωνίας του ιδρύματος για παιδιά «Ελπίδα» και μετά από πρόταση του Νίκου Μαχλά το σήμα του «Ελπίδα» θα υπάρχει και στις τρεις εμφανίσεις της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΠΑΕ ΟΦΗ θα είναι χορηγός επικοινωνίας του Ιδρύματος για παιδιά ΕΛΠΙΔΑ. Ύστερα απο πρόταση του Προέδρου Ν. Μαχλά το σήμα του ΕΛΠΙΔΑ θα υπάρχει και στις τρεις εμφανίσεις της ομάδας μας ως ελάχιστο δείγμα ευχαρίστησης στο κοινωνικό έργο το οποίο προσφέρει το ίδρυμα. Δεκάδες παιδιά απο την Κρήτη, μεταξύ των οποίων και παιδιά δικών μας ανθρώπων, φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ.

Ο Ξενώνας ΕΛΠΙΔΑ, του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, άνοιξε τις πόρτες του τον Σεπτέμβριο του 1999, παρέχοντας δωρεάν τη ζεστή του φιλοξενία σε οικογένειες από την επαρχία. Πρώτος στο είδος του σε πανελλήνια κλίμακα, δημιουργήθηκε για να γαληνέψει, να δώσει σπίτι και ελπίδα στα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και τους γονείς τους. Φιλοξενεί οικογένειες με παιδιά ηλικίας από 0 – 18 ετών  που έχουν ανάγκη να διαμένουν στην περιοχή της Αθήνας για όσο διάστημα διαρκεί η θεραπεία τους στις ογκολογικές κλινικές των  Νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού». Mέλημα του Ξενώνα είναι, παιδιά και γονείς να μη χάσουν την επαφή τους με το κοινωνικό σύνολο. Nα έχουν συμπαραστάτες. Nα πιστέψουν ότι τίποτε δεν τελειώνει με μία διάγνωση,  πως ο καρκίνος νικιέται και ότι η «EΛΠIΔA» βρίσκεται στο πλευρό τους σε όλο αυτό το δύσκολο δρόμο.