Φιλικό ξεμούδιασμα με νίκη επί του Απόλλων

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Ένας αρκετά κουρασμένος ΟΦΗ έχοντας αρκετές απουσίες επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα. Λίγα πράγματα από τους υπό δοκιμήν.

Αρκετά κουρασμένοι έδειξαν οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου στο πρώτο φιλικό της ομάδας κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ όπως είναι και λογικά δεν έδειξαν φρεσκάδα στο παιχνίδι τους δείχνοντας πως χρειάζονται ακόμα μερικές μέρες για να βρουν και πάλι τον καλό τους εαυτό.

Τα βλέμματα στράφηκαν κυρίως στους υπο δοκιμήν Ζαραμπί, Ντονζελότ και Μπελουνές, οι οποίοι κυμάνθηκαν σε ρηχά νερά.Ντονζελότ και Μπελουνές σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα συγκεντρώνουν λιγοστές πιθανότητες να αποκτηθούν από τον ΟΦΗ, ενώ αντίθετα αν και δεν έδειξε καλή εικόνα στο σημερινό φιλικό, το πλούσιο βιογραφικό του βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους του ΟΦΗ

Αντίθετα αν και δεν έπαιξε πολύ ο «βενιαμίν» της ομάδας Νύκταρης έδειξε αρκετό «θράσος» ενώ και ο Κανελλόπουλος αν και δεν φάνηκε όσο έπαιξε κατάφερε να σκοράρει ουσιαστικά στην πρώτη του επαφή με την μπάλα και ο Νίκος Αναστόπουλος δείχνει διατεθειμένος να τον κρατήσει στις προπονήσεις και τις επόμενες μέρες ώστε να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη.

Το live της αναμέτρησης…