“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 21 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρωτάθλη* μα το βάρος των ανθρώπων του ΟΦΗ πέφτει στην προσπάθεια να εκμεταλλευτούν το διάστημα που ακολουθεί προς την κα% τευθυνση της καλύτερης και ταχύτερης δυνατής αποκατάστασης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι παίκτες οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Στη λίστα αυτή βρίσκονται τα ονόματα των Κουτσιανικουλη, Μεϊτέ, Περογαμβράκη για τους οποίους υπάρχουν ελπίδες ετοιμότητας, αν τελικά επιστρέψουν οι ομάδες στην ενεργό δράση την επόμενη εβδομάδα. Οι δύο πρώτοι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και στην περίπτωση που γινόταν το ματς με την Κέρκυρα το πιθανότερο ενδεχόμενο θα ήταν η απουσία τους από τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Περογαμβράκη ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και αν όλα εξελιχθούν ομαλά είναι πολύ πιθανό να επανέλθει την επόμενη εβδομάδα στη διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο. Αντίθετα και πάλι εκτός πλάνων θα είναι ο Κάλαϊτζιτς. Τέλος, ο Ιταλός τεχνικός περιμένει να δει τόσο τον Λόρια όσο και τον Μερεμπασβίλι να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς χωρίς πάντως και να… καίγεται στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αφού δεν υπάρχουν επίσημες υποχρεώσεις.

Sportday

Μπορεί η αναβολή του πρωταθλήματος και του αγώνα του ΟΦΗ με την Κέρκυρα να ανέτρεψε τα σχέδια των Κρητικών, όμως δεν έχασαν χρόνο και έκλεισαν άμεσα φιλικό αγώνα με τον AO Χανίων για την Κυριακή στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Ο Τζενάρο Γκατούζο θέλει να κρατήσει όσο το δυνατόν γίνεται σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές τους οι οποίοι είναι ήδη δύο εβδομάδες χωρίς επίσημο αγώνα στα πόδια τους. αφού δεν επιθυμεί να υπάρχει χαλάρωση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook