“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 24 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

«Σκουριασμένοι» από την αγωνιστική απραξία δύο και πλέον εβδομάδων παρουσιάστηκαν στο Βαρδινογιάννειο χθες το μεσημέρι οι παίκτες του ΟΦΗ και των Χανίων με αποτέλεσμα να περιοριστούν έπειτα από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι σε «λευκή» ισοπαλία (0-0). Ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, ενώ κάπως πιο ορεξάτοι παρουσιάστηκαν οι Ηρακλειώτες που αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, οι περισσότεροι εκ των οποίων λογίζονται αναπληρωματικοί. Αυτό είναι ένα σημείο προβληματισμού για τον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος κατ* επανάληψη έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να μην αντιμετωπίζουν τις υποχρεώσεις τους σαν αγγαρεία και κάτι τέτοιο φαίνεται ότι συνέβη στο πρώτο μέρος. Εκεί όπου η «καλή» ενδεκάδα των «μαυρόασπρων» περιορίστηκε σε δύο ευκαιρίες, όμως το σουτ του Πετρόπουλου στο 27′ αποκρούστηκε από τον Σικαλιά, ενώ στο 31′ κεφαλιά του Μερεμπασβίλι πέρασε άουτ. Ο ΑΟΧ αν και μικρότερης κατηγορίας ομάδα στάθηκε άκρως ανταγωνιστικά και είχε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει αυτός προβάδισμα στο σκορ, αλλά στο 14′ το πλασέ του Καμινιώτη απομάκρυνε με τα πόδια ο Λόρια, ο οποίος στο 44′ αντέδρασε εντυπωσιακά σε κεφαλιά του Κρητικού έπειτα από σέντρα του Εσόνο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές σε σουτ του Χίζι στο 50′ και πλασέ του Ροβίθη στο 59′, αλλά και στις δύο περιπτώσεις η μπάλα κατέληξε άουτ. Οι παίκτες του Σταύρου Παπανδρέου είχαν και στο δεύτερο μέρος τις δικές τους ευκαιρίες για να πάρουν το φιλικό διπλό, αλλά στο 70′ η εκτέλεση φάουλ του Νύκτα ρη και στο 87′ το σουτ του Γουέλκαμ αποκρούστηκαν από τον Αγριμάκη.

Sportday

O Τζενάρο Γκατούζο πρόβαρε στο α’ ημίχρονο τους βασικούς, ενώ στο β’ μέρος έβαλε νεαρούς -επί το πλείστον- παίκτες και για μία ακόμη φορά ο ΟΦΗ έδειξε ότι έχει θέμα με την παραγωγή φάσεων και το σκοράρισμα.
Από τους παίκτες «πρώτης γραμμής» δεν έπαιξαν μόνον οι Κάλάίτζιτς. Περογαμβράκης και Απόνιο. που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Τουλάχιστον μπορεί να κρατήσει από το χθεσινό τεστ ο Γκατούζο τη διάθεση των «μικρών». Από την άλλη μεριά, ο τεχνικός του ΑΟΧ. Σταύρος Παπανδρέου, που σημειωτέον για πρώτη φορά κατηύθυνε τους «κυανόλευκους» (χθες πάντως, έπαιξαν με πορτοκαλί εμφάνιση) σε αγώνα, έστω ανεπίσημο. είδε την ομάδα του να έχει καλή αγωνιστική συμπεριφορά απέναντι σ’ έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας. Σε κάθε περίπτωση, το 0-0 για τους Χανιώτες αποτελεί θετικό αποτέλεσμα.
Ο ΟΦΗ είχε μερικές φάσεις για να σκοράρει, με τους Πετρόπουλο (27′). Μερεμπασβίλι (31). Ροβίθη (59′). Καλές στιγμές στο παιχνίδι, όμως. είχαν και τα Χανιά, με τους Καμινιώτη (Ιύ’). Κρητικό (44). Νύκταρη (70 ). Γουέλκαμ (87′) Στην τελευταία ευκαιρία, ο Αγριμάκης έσωσε την εστία του. αποκρούοντας το σουτ του επιθετικού από την Ονδούρα.

Goal

Ενα πρόβλημα, που έδειξε να ξεπερνά στα προηγούμενα ματς, εμφάνισε ο ΟΦΗ στο φιλικό με τα Χανιά στο Βαρδινογιάννειο (Ο-Ο). Η ομάδα του Τζενόρο Γκατούζο είχε πρόβλημα στην ανάπτυξη και δεν δημιούργησε ευκαιρίες. Συνεπώς
ήταν απόλυτα λογική εξέλιξη το ότι δεν σκόραρε. Μοναδική αξιοσημείωτη ευκαιρία το χαμένο τετ-α-τετ του Ροβίθη στο 59′ και «κέρδος» η παρουσία ορισμένων νεαρών που χρησιμοποιήθηκαν στο β’ μέρος από τον Ιταλό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook